Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell külső alapján megítélni az embereket? Ha valaki csúnya, ő már nem is ember?!
Talán azért,mert ma az a divat,hogy mindenki szuper szép legyen.Plasztikázzák magukat,szoláriumba járnak,fogyókúráznak stb.hogy a külsejük megfeleljen az elvárásoknak.
Nagyanyám idejében azt mondták az öregek,hogy jobb egy nem szép ember,mert a szépek önzőek.Nem tudom,hogy ez így van-e,de lehet benne igazság.Ne törődj az emberekkel,ha ti szeretitek egymást,akkor más nem fontos.
Én nem külső után ítélek.
Nem lehet mindenki Brad Pitt.
A párom sem az , de nekem ő a legjobb pasi.(már évek óta együtt élünk,gyerekeink vannak azóta)
Imádom:)
Ne foglalkozz vele mások mit gondolnak.Neked kell vele lenni nem nekik.Minek lennél egy szuper pasival,ha nem érzel iránta semmit.Ha őt szereted legyetek boldogok:)
Volt egy pár olyan barátom, aki eleinte nem is tetszett, de miután igazán megismertem őket, és meg is szerettem, valahogy megszépültek.
Ezt a csodád viszont kevés ember képes átélni, talán azért mert manapság nem ismerjük meg egymást igazán.
A szépség mindig a kor egy divat felfogása, volt idő, amikor a teltebb nők kelendőbbek voltak. Így ha valakit megszeretsz, megszépülhet, hiszen ugyanolyan emberi arca van, még ha a mai kor szépségideáljának nem is felel meg.
Te már átélted ezt, én is, a barátaidnak nem sikerült. Mond meg nekik, hogy számodra megszépült, mert szereted, és ha ők még ezt nem élték át, hát majd lesznek ők is szerelmesek. El fognak ezen gondolkozni. :)
07:38-as Azér azt megcáfolom,hogy a jó külső önző belsőt takar.Figy a barátom mondta jól:"A külsőd szerint fogadnak el az eszed szerint fognak elbocsátani."Bárki bármit mond igaza van,kell a jó megjelenés,akárhol,munkahelyen,buliban,első benyomást csak egyszer tehetsz többször nem.Mondjuk az igaz,ha szeretitek egymást akkor ne törődj velük,egy másik frappáns mondás:"Azok véleményére adj,akik úgy élnek ahogy te akarsz élni legalább 5 év múlva".
Mondjuk beismerem nekem is a külső a mindenem,én egy lánytól elvárom,hogy miniszoknya,feszes dekoltázsos felső,szoli,kondizást,haja csak hosszú lehet,gondosan szőrtelenített intim régió,ezek a feltételek.Persze én is szolizok,edzek ezerrel,a legkomolyabb ruhákat hordom.
Mert hülyék. Attól h valaki nem néz ki jól, lehet h belülről egy nagyon értékes ember. :)
Az én barátom se tetszik pl. a barátaimnak, de leszarom, mert nincs még egy ilyen kedves és megértő ember mint ő. :) és még sorolhatnám a jó tulajdonságait. :)
fel a fejjel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!