Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van igazán csúnya ember?
mindenki maskepp lassa meg a szepseget lehet h aki nekem szep azt te csunyanak latod s forditva
jo volt az elsonek a valasza =))
Mivel annyira különbözőek vagyunk, mi emberek, így az ízlésünk sem lehet egyforma- úgy az emberek külsejét, mint a belső értékeit figyelembe véve.
Ismerek jópár olyan személyt, aki ha nem is született szépségversenyekre, mégis megnyerő úgy barátilag, mint potenciális partner jelöltnek. Ha a kevésbé előnyös külső mellé intelligencia és jó humor párosul, szerintem már teljesen lényegtelen a kinézet.
Mindenkinek más az értékrendje. Van, akinek csak a külcsíny számít, viszont van, akinek a belbecs a fontos. :)
Mindenesetre nem tartom pozitív dolognak, ha valakit a külseje alapján itélnek meg. Sokszor a látszat csal... :)
Ami neked szép, az nekem csúnya.
És ez fordítva is..:)
Igen van!
És minden verzió előfordul. Van kivül és belül is szép ember és van kívül-belül csúnya is.
Valaki által viszont mindenki szerethető. Ha más nem, a kutyája szereti még a legbüdösebb csövest is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!