Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van igazán csúnya ember?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 11:44
11/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül csúnya emberek találták ki azt a mondást. Lehetett olyan ember is, aki csalódott a gyönyörű szerelmében, és végül egy kevésbé szép személy tette őt boldoggá...
12/17 anonim válasza:
Aha. Ott van pl rögtön a fletó a randa kampós orrával...
14/17 anonim válasza:
Ismerek csúnya embert.
Ahol jár ott kinevetik mert nagyon béna feje van. Barátnője nincs, de nem is lesz mert semmi sincs amivel megfogna egy lányt( se kisugárzás, se humor.)
16/17 anonim válasza:
Én is csúnya vagyok, ráadásul annyira, hogy mail-ben se tudom elküldeni a fotóm, mert a másik gépe vírusnak nézi.
17/17 anonim válasza:
Mindenki mást lát szépnek és csúnyának, ezért egyértelműen gyönyörű és randa sem létezik. Viszont sok olyan tulajdonság van, amit majdnem mindenki taszítónak tart, például a büdösség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!