Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell külső alapján...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell külső alapján megítélni az embereket? Ha valaki csúnya, ő már nem is ember?!

Figyelt kérdés
Miért zavar mindenkit,hogy egy dagadt,nem túl szép pasiba vagyok szerelmes? Miért nem értik meg,hogy SZERETEM ŐT? Hogy számomra 1000-szer jobb pasi,mint pl Brad Pitt?
2009. jún. 23. 07:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mert mindenki más, őszintén szólva nem tudom mi lehet vele.

Mert pl az én barátom nem egy adonisz, de imádom, minden percemet vele tölteném, és akármikor akármit megtennék érte.

Szeretem és ez így jó. A többi nem érdekel, és téged se érdekeljen.

Lehet csak irigyek, hogy boldog vagy.

2009. jún. 23. 09:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

09:18-as

Miből gondolod, hogy azért mert valaki szebben néz ki, jobb is?

2009. jún. 23. 09:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem kellene ezzel törődnöd. Az elején engem le akartak beszélni a mostani barátomról, mondván, hogy "ronda, zsíros a haja, igénytelen, büdös 16 éves kis rocker". Ezt mondták látszatra róla. Én viszont láttam benne azt, amit kerestem, és ő is bennem, összejöttünk. Aztán néztek, amikor kiderült, hogy nagyon is igényes, intelligens 20 éves fiú... :) Mindenkinek lehet rossz napja... Azóta bevallották, hogy szerintük is jól néz ki.

Inkább örülj neki, hogy nincs 16 tekercses előírásod, hogy milyen barátot akarsz, szerintem az elég ciki, ha valaki csak arra hajt, hogy külsőre tökéletes legyen az, akivel jár. (Szándékosan nem írtam sem társnak, sem pedig párnak, ugyanis szerintem egy ilyen nem társ, vagy pár semmiben.) Hajrá, Te gondolkozol jól! :) Szeressétek egymást, ennyi a lényeg...

2009. jún. 23. 09:34
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan nem tudok mit kezdeni a szép lányokkal. Félek tőlük, egyrészt mert könnyű beléjük szeretni, 'elcsábulni', másrészt meg mert tudom, hogy ezzel valszeg nagyon sok férfi így van, és hát a szép lányok mindig kelendőek, így megbízhatatlanok is. Én meg mivel nem egyéjszakás dugomdobom kapcsolatokat keresek, nem foglalkozok velük, persze arra jók lennének, hogy szórakozzon velük az ember egy kicsit, de az nem az én stílusom. Úgyhogy bár gyönyörködni jó bennük, de kerülöm őket, inkább az elviselhető-szerethető lányok jönnek be, akikben van egy kis gikszer, de attól még szépnek látom őket. A tapasztalatom nekem is az, hogy a szépség sokszor = hiúság, önzés! Tisztelet a kivételnek persze.
2009. jún. 23. 10:30
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezt kikérem magamnak.

Üdv:

Brad Pitt

viccet félretéve. ha így áll ne foglalkozz vele. sokan azér nem értik meg mert sok emberben a szimpátia először a alapján alakul ki.

2009. jún. 23. 10:31
 16/21 anonim ***** válasza:
35%

-.- annyira...na mindegy

most én miért imádjak egy olyan ember,t akit csúnyának találok? mért nem lehet az a véleményem, h sztem ronda? rólam is sokaknak ez a véleménye, és nem is keresem őket... vki vkinek ronda, vkinek szép... és igen.. ha valaki nekem ronda, csak a "te kedvedért" nem fog tetszeni nekem:D nem gondolod h kicsit hülye a felfogásod? neked nincs ronda ismerősöd? aki szted csúnya? tuti h van.. járnál vele? tuti h nem...-.-

2009. jún. 23. 10:34
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
A külső megfog, a belső megtart... ugye te sem jössz össze olyan emberrel aki nemtetszik, lehet bármilyen jófej... de elvégre az idő szépít..., ez komoly, minél több időt töltesz csúnyákkal, annál inkább nem tűnnek annak.....
2009. jún. 23. 11:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha az ember szeret valakit, az a valaki megszépül a szemében:) Ne érdekeljen mások véleménye!

"A lényeg az hogy ne aszerint válaszd az utad, hogy mások mit mondanak, hanem aszerint, hogy mit érzel helyesnek, mi az, amit szeretsz, mi az, amitől önmagadnak érzed magad!

2009. jún. 23. 14:15
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
09:05 Mindenképp egy bőrrákos Bíró Ica a szépségideálod?:D
2009. jún. 23. 14:17
 20/21 anonim ***** válasza:

Azoknak, akik azt írták, hogy miért kell egy csúnya embert szeretni:

Nem arról van szó, hogy kell, csak arról, hogy nem a külső az egyetlen kritérium, szerintem.

De azt sem értem, aki azt írta, hogy fél a szép lányoktól. Vannak szép arcú okos lányok, akik lehet hogy pont egy értelmes társra várnának, de nem jönnek, csak a nagyképű srácok.

Egyébként, öreg korára már senki sem lesz olyan, mint 20 évesen. Talán pont ezek a házasságok mennek gallyra, amik azokból a kapcsolatokból jönnek, amiben csak azért vannak együtt, mert a srác olyan helyes, a lány meg olyan szép, utána meg kiderül az igazság.

Amúgy meg mindenkiből ki lehet hozni a szépet. Lehet, hogy ha a kérdező barátja lefogyna, és úgy lenne megborotválkozva, vagy úgy lenne levágva a haja, ahogy neki nagyon jól áll, akkor irtó helyes lenne, és tapadnának rá a lányok, viszont akkor már biztos, hogy a kérdezővel maradna, aki akkor is látta benne a szépet, mikor még senki más.

Az én vőlegényem szerintem helyes, tetszett az elején is, azelőtt egyik barátom sem tetszett, csak valahogy menet közben megszépültek. Ezt azért írom le, mert nem, nem csak a csúnya srácokra kell hajtani, egyszerűen nem a külsővel kell foglalkozni. Reggel is szeretem, pedig akkor nincs a toppon. De senki nem helyettesíthetné, mert nem tudna ő lenni.

2009. jún. 24. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!