Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja pár ember, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja pár ember, hogy azért nem kell senkinek, mert csúnya? (nemtől függetlenül)

Figyelt kérdés
Amikor nincs olyan,aki senkinek se tetszene.Pl én is,van aki szerint nagyon nem nézek ki jól, és van aki szerint nagyon jól nézek ki.Szerintem nem ezen múlik,lesz-e valakije az embernek.Szerintetek?
2013. jan. 23. 16:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
tapasztalatból mondják. Amúgy ténylég van olyan, hogy senkinek se tetszik az adott ember. Lehet szimpatikus egyeseknek, de SZEXUÁLIS VÁGYat nem gerjeszt senkiben, anélkül pedig nincs párkapcsolat.
2013. jan. 23. 16:56
 2/23 anonim ***** válasza:

Azért mert valójában így van!

Lehet hogy tetszik ő is valakinek de lehet ő ő valahol afrikában én.

2013. jan. 23. 16:57
 3/23 anonim ***** válasza:
ba.szhatom a szexuális vágyat, ha nem úgy gondol rám. :-/
2013. jan. 23. 16:58
 4/23 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ember hogy csúnya csak a jóisten nehéz módra állította be a párkeresési funkcót. :)

Amúgy meg ha rendbevan az ember.. Olyan a megjelenésed ami tükrözi személyedet akkor pillanatok alatt talál párt.

Van akinek csúnya van akinek nem. hálistennek nem egyforma minden ember. milyen unalmas lenne úgy.

2013. jan. 23. 17:00
 5/23 A kérdező kommentje:
Hát szerintem olyan nincs,hogy az ég világon senkinek nem kell.Esetleg olyan van,hogy olyannal próbálkozik,akiknek nem kell.
2013. jan. 23. 17:01
 6/23 anonim ***** válasza:
Igen de sok olyan akad akinek nem. Lehet h a 100. nő lesz az akinek kelleni fog.
2013. jan. 23. 17:01
 7/23 A kérdező kommentje:

Még jó,hogy van idejük a 100.at is kivárni.Feltéve,ha addigra nem adják fel.

Szerintem az ilyenekkel vannak egyéb problémák,mint hogy öltözködés,beszédstílus,kommunikációs készség,Jellem,stb.

Láttam olyan embert,aki az én véleményem szerint inkább volt majom,mint ember(kinézetre),de olyan nője volt,mint egy modell.

Jó,hát azért adott is magára a pasas...

2013. jan. 23. 17:07
 8/23 anonim ***** válasza:
Azért mondják, mert magukon kívül keresik az okot. Nyilván, nem tehetnek arról, hogy néznek ki, elvégre a genetika dolga, hogy ezt eldöntse, de sokkal egyszerűbb arra fogni, hogy hát ronda vagyok, mint arra, hogy nem vagyok képes megszólalni pasi/lány közelében, bizonytalan/töketlen vagyok, szerencsétlenkedek, nem tudok mit kezdeni egy pasival/lánnyal. És ahelyett, hogy a hozzáállásukon változtatnának csak egy kicsit is, inkább olyan dologra fogják a kudarcukat, amin nem tudnak változtatni. Tipikus szánalmas és gyáva hozzáállás. Ettől függetlenül nem vitatom, hogy biztosan van, aki tényleg olyan ronda, hogy nem talál magának párt. De ahhoz tényleg borzasztó aliennek kell kinézni, mert a legtöbb ember, aki rondának tartja magát simán belefér az átlagosba.
2013. jan. 23. 17:15
 9/23 anonim ***** válasza:
49%

A tapasztalat ezt mutatja, legalábbis az én esetemben. Pedig már jóval több, mint 100 elutasításon vagyok túl.

Amúgy a férfiaknak 4 alaptípusa van szerintem, legalábbis a nők szemében:

1. külső ronda + kevés belső érték --> nem kell senkinek

2. külső ronda + jó belső értékek --> legfeljebb barát lehet belőle, de többnyire az sem.

3. külsőre rendben van, de rossz belső --> egy éjszakára jó lesz

4. külső és belső is rendben van --> hosszútávú kapcsolat

2013. jan. 23. 17:35
 10/23 anonim ***** válasza:

9-es:

Szerintem a pasik is így látják a csajokat.

2013. jan. 23. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!