Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondja pár ember, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja pár ember, hogy azért nem kell senkinek, mert csúnya? (nemtől függetlenül)

Figyelt kérdés
Amikor nincs olyan,aki senkinek se tetszene.Pl én is,van aki szerint nagyon nem nézek ki jól, és van aki szerint nagyon jól nézek ki.Szerintem nem ezen múlik,lesz-e valakije az embernek.Szerintetek?
2013. jan. 23. 16:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10-es, nem egészen, mert míg egy szépséghibás lánynak is lesz pasija, addig egy ronda pasi senkinek sem kell.
2013. jan. 23. 17:47
 12/23 A kérdező kommentje:
11es,ezért nincs sok pasinak senkije,mert így gondolkodik,hogy ő nagyon csúnya ezért nem lehet senkije...
2013. jan. 23. 18:28
 13/23 anonim ***** válasza:
Csak éppenséggel én nem fejembe vettem, hogy ronda vagyok és kész, hanem ezt a sok-sok visszautasításból szűrtem le, amit kaptam. Lényegében egyetlen egy pozitív élményem sem volt még ilyen téren.
2013. jan. 23. 18:33
 14/23 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényeg,hogy keresni kell azt,aki szerint nem vagy ronda.Nem érdemes feladni.
2013. jan. 23. 18:50
 15/23 anonim ***** válasza:
Mert könnyebb ezt hangoztatva feladni, mint tovább keresni a lehetőségeket.
2013. jan. 23. 19:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Felettem szólók:

Én meg úgy gondolom, hogy a szépség és a csúnyaság relatív. Nekem tetszett már olyan pasi is, akire nem lehet mondani, hogy szép volt, vagy helyes. De a belső értékei számomra annyira megszépítették, hogy beleszerettem. Idővel vége lett, de legbelül szerettem. Szóval ne általánosítsatok, mert aki csúnya, az valakinek biztosan szép. :)

2013. jan. 23. 21:43
 17/23 anonim ***** válasza:

21:43

Lefekszel velem? Mert mindaddig BS amit írtál...

2013. jan. 23. 21:45
 18/23 anonim ***** válasza:

17-es:

Nem fekszek le idegenekkel, csak azzal, akivel járok. Tehát a válaszom: nem. Ez pedig nem változtat az általam fent leírtakon.

Csak azt kéne felfogja minden pasi, hogy nem mindenki ribanc és nem mindenkinek csak a külső számít. (Persze az utóbbi is fontos, de van akinek ez, van akinek az tetszik.)

2013. jan. 24. 00:11
 19/23 A kérdező kommentje:
szerintem is Ask&Ansgirl,szerintem is.
2013. jan. 24. 02:36
 20/23 anonim ***** válasza:
A csúnyaság nem feltétlenül relatív, főleg, mivel létezik az ún. "mate choice copying" jelensége. Szóval vannak, akik minden ember szemében csúnyák. Valójában 3 csoportot el lehetne különíteni. Az elsőben léteznek az ún. valóban szép férfiak, akik 10-ből 8-9 nőnek bejönnek. Rájuk mondják, hogy tényleg szépek, de mivel nem 10-ből 10 nőnek jönnek be, ezért ez a szépség is relatív. A második kategóriát az átlag pasik képzik. Náluk aztán tényleg igaz az, hogy a szépség relatív. Lényegében a nők egyik csoportja szépnek látja őket, a másikuk viszont semmi pénzért nem kezdene velük. Idáig belátható, hogy a szépség relatív. Azonban most jön a harmadik kategória. Ők az abszolút csúnyák. Ez viszont nem relatív! Őket minden ember 100%-osan csúnyának látja. Tehát a csúnyaság az nem relatív. Az egy állandó. Persze egy csúnya ember is találhat magának társat extrém esetekben. De a párja így is csúnyának fogja látni, csak éppen elfogadja őt a csúnyasága ellenére. De ezek extrém esetek. 10-ből ha 1 csúnya ember talál magának valakit. Ezért nem adom fel én sem, mert hátha találok magamnak valakit, de attól még tisztában vagyok azzal, hogy olyan személynek kell lennie, aki képes felülemelkedni a tényen, hogy egy ronda emberrel fog járni.
2013. jan. 24. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!