Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek van igaza ezen megsértőd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza ezen megsértődhetett?

Figyelt kérdés

Ismerkedésünk után tegnap egy lánnyal hivatalosan is összejöttünk, facebookon én ki is tettem ezt hogy "kapcsolatban" ő nem tette ki, bár én is mondtam hogy nem teszem ki hogy kivel.

Ő írt hozzá egy szivecskét, én pedig annyit hogy jó lesz az, ő ezen berágott, és megkérdezte hogy szégyellem-e??

Azóta megváltozott, furcsán keveset ír! Ti mit gondoltok??

2013. jan. 22. 20:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Hogy mi mit gondolunk?

Nos, személy szerint a fő kérdésben az "igaza" után egy kérdőjelet tettem volna, és az "ezen" nagybetűvel, új mondat lett volna.

2013. jan. 22. 20:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Heil Grammatic!

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

€€€€€€‡‡‡‡‡€€€€€€€€€€

€€€€€‡‡€€‡‡€€€€€€€€€€

€€€€‡‡€€€€€€€€€€€€€€€

€€€‡‡€€€€€‡‡‡‡€€€€€€€

€€€€‡‡€€€‡‡€€‡‡€€€€€€

€€€€€‡‡€€€€€€€‡‡€€€€€

€€€€€€‡‡€€€€€€€‡‡€€€€

€€€€€€€‡‡€€€‡‡‡‡€€€€€

€€€€€€€€‡‡‡‡‡€€€€€€€€

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€

Az esetet jelentettem a Totem Grammarkopf führernek és meg van elégedve a munkával! Heil!

2013. jan. 22. 21:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Amúgy ez csak valami szokásos megsértődősdi.

Az első jele annak hogy neki a kapcsolat nem ér semmit hogy külön nem szeretné ezt jelezni a facebookon (ha le se szarjátok a facebookot persze ok. Nem foglakozik vele, hogy kirakja, de azért ha fél élete kinn van amúgy ez kb azt jelenti hogy nem szeretné a potenciális jelölteket elijeszteni azzal, hogy van már barátja. Addig is jó leszel te). Mivel ezt gondolja és alapvetően mindenki magából indul ki ezért bármilyen apróság elég neki hogy a lelkiismerete zúgassa a harangokat.

De mivel minden szent keze maga felé húz ezt ő nem úgy értelmezi hogy én vagyok a hülye ribi aki csak játszik a másikkal hanem elkezd aggódni azon hogy a belső hang arra figyelmezteti hogy te vagy az...

Na ezt most rakd össze.

2013. jan. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!