Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy átlagos külsővel rendelkez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos külsővel rendelkező srác mi a szart csináljon, hogy végre értékelje egyetlen nő?

Figyelt kérdés

Nekem az ilyen "eddzél" tanácsokkal ne gyertek, valószínűleg ha érne valamit, nem tenném fel ezt a kérdést. Úgyis a pofámmal van a nagyobb baj, azon meg az nem segít. De a pénz sem, ha valaki ezt hozná fel...

Pedig nem hiszem, hogy olyan kegyetlen rossz társaság lennék, jó beszédpartner és jó hallgatóság vagyok, normálisan viselkedem a nőkkel, nem vagyok tahó, nem csalnám meg, nem nézek más nőket, ecetere. De eddig csak palotapincsinek voltam jó, én meg kénytelen voltam hagyni, mert "hűha, legalább valakit érdekel, hogy még élek" - persze, hogy tévedtem akkor is, hoppon maradtam a sebeim nyalogatva.

A hozzám hasonló külső-belső adottságokkal rendelkező fiúk tényleg Taigetoszra vannak ítélve? Hogy lehet kitörni az átkos átlagosságból?

2013. jan. 22. 18:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Nem átlagos külsővel és nőként sem olyan egyszerű párt találni, mint gondolod. Olyat meg, akivel kölcsönösen szeretitek egymást, egyetértés van, az meg már szinte mesébe illő.

Vannak emberek, akik nehezebben teremtenek kapcsolatot, mint mások, teljesen függetlenül attól, hogy néznek ki.

Van, hogy ennek csak az az oka, hogy nics nagy baráti társaságuk és keveset mozdulnak ki. Van, hogy más.

A nagy őt megtalálni nem egyszerű és ha sikerül, akkor is nagyon könnyű elveszíteni, hiszen az esetek nagy részében egyoldalú az érzés.

Az, hogy melyik férfibe, vagy melyik nőbe lesznek szerelmesek... mondok példát pasival... adott egy modell kinézetű pasi, minden nő utánafordul, mindenkinek kéne és a stílusa is lenyűgöző, nem csak külsőre. Lehet sokan szeretik,d e ez felszínes, múlandó. Egy csúnyább pasiba lehet csak 1-1 nő fog beleszeretni, de az tartalmas lesz és "igazi".

Nem kell temetkezni mingyárt egy előnytelenebb külső után.

Nekem is volt előnytelen külsőm, sokat bántottak érte, nagyon sokat sérült az önbizalmam és ma már sokszáz bók se tudta igazán helyreállítani.

2013. jan. 22. 19:25
 22/26 anonim ***** válasza:

Ha ennyire vállalhatatlannak tartod az arcod, akkor az már alapból gáz, mert szerintem te nem átlagosnak, hanem csúnyának tartod magad, és ez már alapból mínuszba tolja a kisugárzásodat.

Nem hinném, hogy jó társaság lennél ezzel a hozzáállással. Amiket sorolgatsz erényeidként, azok közül egyik sem az, hanem alapelvárás egy valamire való nőnél.

Siránkozol, "sebeket nyalogatsz", és hagyod magad pincsinek kezelni, mert legalább addig is figyelnek rád. Szerinted hogy hangzik ez?!

Egyáltalán ne hidd, hogy a külsőd miatt vagy visszautasítva. Inkább a teszetoszaságod, negativitásod, férfiatlanságod lesz a probléma kulcsa.

2013. jan. 22. 19:28
 23/26 anonim ***** válasza:

Oké, 7 évig próbálkoztál! Most hány éves vagy? 25?

És akkor most már itt a vége fuss el véle nincs értelme az életednek?

Ugyan már! Nem könnyű nem mondom, de azzal nem segítesz magadon ha teljesen elásod magad és bebeszéled magadnak hogy nem érsz semmit. AZ ilyen férfinál nincs kiábrándítóbb.

Az egyik barátom pl viccet csinát a csúnyaságából:) És bár én nem láttam csúnyának (mert nagyon vicces, okos volt és ha nevetett vagy beszélt teljesen megszépült) megtudott vele nevetettni! Ő is mondta hogy sokáig gátlásos volt emiatt, de rájött ez ellen nem tehet semmit inkább más oldalát erősíti. Azóta falja a nőket..

Szóval ismerd meg inkább magad, milyen értékekkel rendelkezel és arra fektess hangsúlyt, légy rá büszke és légy magabiztos ( különben ez nem csak a párválasztáshoz célszerű hanem az élet minden területén!)

2013. jan. 22. 19:30
 24/26 anonim ***** válasza:

Én abszolút átlagos vagyok arcra, testalkatra meg kifejezetten szörnyű.

21 vagyok, eddig összesen egy egyhónapos kapcsolatom volt, az is csak úgy alakult és kész...

Aztán nyáron megismertem egy lányt, aki pont olyan mint én, mindenben, egyből éreztem, hogy ő kell nekem, és bármi lesz, az enyém lesz (és emellé még gyönyörű is, nagyon, számomra igazi álomnő, mindenben), csak hát volt akkor még egy több éve tartó kapcsolata.

De láttam rajta, hogy ő is érezte ezt, amit én, amikor úgy hirtelen rátör az emberre, hogy eddig mégis hogy élhettem nélküle... annyira egy hullámhosszra kerültünk.

Elhagyta értem a barátját, és már néhány hónapja a barátnőm, nagyon szeretem és ő is engem. Ennél tökéletesebb kapcsolatot még elképzelni se lehetne, szóval nem siránkozni kell, csak nyitott szemmel járni, és nem beérni akárkivel (mert a leírásodból az jön le, mintha kb mindegy lenne, csak szeressen, de ha semmi igényed nincs, az nem éppen jó alap), keress olyan lányt, akivel tényleg összeillenétek, és érte tegyél meg mindent. Nálam bejött.

2013. jan. 22. 20:35
 25/26 anonim ***** válasza:
Hagyd a p*csába, és építs karriert. A nők pont leszarják, hogy hogy nézel ki. A kisugárzásod számít. Ha totál csóró vagy, de mégis azt sugallod, hogy sikeres vagy, a lábad előtt fog heverni mind.
2013. jan. 22. 23:17
 26/26 anonim ***** válasza:
Először értékeld te magad, és jó helyen keress. Nem minden nő a pénzre bukik, vagy a külsőre, van akinek a belső fontosabb. De a legfontosabb, hogy szeresd magad- ha az se megy, akkor mégis mire vársz?
2014. dec. 7. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!