Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsővel rendelkező srác mi a szart csináljon, hogy végre értékelje egyetlen nő?
Nekem az ilyen "eddzél" tanácsokkal ne gyertek, valószínűleg ha érne valamit, nem tenném fel ezt a kérdést. Úgyis a pofámmal van a nagyobb baj, azon meg az nem segít. De a pénz sem, ha valaki ezt hozná fel...
Pedig nem hiszem, hogy olyan kegyetlen rossz társaság lennék, jó beszédpartner és jó hallgatóság vagyok, normálisan viselkedem a nőkkel, nem vagyok tahó, nem csalnám meg, nem nézek más nőket, ecetere. De eddig csak palotapincsinek voltam jó, én meg kénytelen voltam hagyni, mert "hűha, legalább valakit érdekel, hogy még élek" - persze, hogy tévedtem akkor is, hoppon maradtam a sebeim nyalogatva.
A hozzám hasonló külső-belső adottságokkal rendelkező fiúk tényleg Taigetoszra vannak ítélve? Hogy lehet kitörni az átkos átlagosságból?
Aki pedig a pénzzel jön, nem tudnám elviselni, hogy azt szereti bennem, akkor már tényleg inkább a magány!
MAGAMÉRT szeressen, ne más, megszerezhető javakért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!