Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos srác mikor tudja elfelejteni az volt bnőjét?
4 hosszú évig voltunk együtt nagyon szerettem , ahogy ő is engem ,de kezdtem kevés lenni a lánynak igy érthető módon vége is lett.
ő mással van, nekem meg még mindig ő jár a fejemben és "sz.r egyedül" :s
Munkám nincs , társasági életben sem vagyok túl aktiv , ezért még lekötni sem nagyon tudom magam hogy ne rá gondoljak.
2 hónapja lett vége és 2 napja megint erősen elkezdett hiányozni nagyon.
Kb egy átlagos srác mikor fogja tudni elfelejteni vagy túltenni magát rajta?
1 dolgot biztosra tudok hogy más lány nem hiányzik csak ő és nem is akarok felejtésből mással lenni ameddig nemleszek valóban túl rajta .
Igen csak az a baj hogy nemtudok más lányra úgy nézni hogy kapcsolat.
+ egy másik lányt azért vágjak tönkre mert én " felejteni akarok" :s ez se menne nekem.
" nemhiszem hogy túlságosan velem volt a baj" előző kapcsolatba csak arra rákellet jönnöm hogy egy átlagos srácnak mint én egy top fullos gogo láncos , pultos lány nem az ő szinje ( aki bárkit megkaphat)
és erre ő is rájött.
szeretnék új kapcsolatba lenni de már félek hogy kevés leszek akárkinek .
Ügyes volt az exem a föld alá tette az önbizalmamat és valóban nem is merek már mással lenni akármennyire is hülyén hangzik :(
Egy "átlagos" srác, ahogy figyeltem a környezetemben, legrosszabb esetben is 1-2 hónap alatt el tudja felejteni. Viszont egy "normális" srácnak sokkal nehezebb, és úgy tűnik, hogy te ilyen vagy.
Nekem 3 hónapja tart... szóval lehet, hogy még egy ideig neked se lesz sokkal jobb :/
Próbálj meg találni valami hobbit, vagy sportot. Az sokat segíthet. Én elkezdtem festeni meg íjászkodni, és bár sajnos az egész napot nyilván nem töltik ki, azért gyakran órákra is feledtetni tudják a hiányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!