Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsővel rendelkező srác mi a szart csináljon, hogy végre értékelje egyetlen nő?
Nekem az ilyen "eddzél" tanácsokkal ne gyertek, valószínűleg ha érne valamit, nem tenném fel ezt a kérdést. Úgyis a pofámmal van a nagyobb baj, azon meg az nem segít. De a pénz sem, ha valaki ezt hozná fel...
Pedig nem hiszem, hogy olyan kegyetlen rossz társaság lennék, jó beszédpartner és jó hallgatóság vagyok, normálisan viselkedem a nőkkel, nem vagyok tahó, nem csalnám meg, nem nézek más nőket, ecetere. De eddig csak palotapincsinek voltam jó, én meg kénytelen voltam hagyni, mert "hűha, legalább valakit érdekel, hogy még élek" - persze, hogy tévedtem akkor is, hoppon maradtam a sebeim nyalogatva.
A hozzám hasonló külső-belső adottságokkal rendelkező fiúk tényleg Taigetoszra vannak ítélve? Hogy lehet kitörni az átkos átlagosságból?
a hozzáállás sokat segít! Ugye, ami a kisugárzást ad.
A barátnőim sosem értik, hogy milyen fiúkkal jövök össze, eddig egyik barátomat se tartották helyesnek, de nekem nem is számít! Mindegyikkel boldog voltam és mindegyiknek nagyon erős kisugárzása van!
Szóval a lényeg; a kudarcok ellenére higy abban hogy van olyan lány aki úgy fogad el ahogy vagy!
Ráadásul a mondás szerint a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél;)
#16: 7 évig hittem benne, volt, aki hitegetett, majd bevágta a kaput, hogy "nem képzelem, hogy én, meg ő..."
#17: Szóval bármikor, mikor elegem lesz, menjek pszichológushoz, hmm. Ha nem érne folyamatosan kudarc, alapból nem lenne rá szükségem. Így meg majd szép lassan megőrülök.
Ha átlagos csávó vagy akkor az átlagos csajokkal próbálkozz.
Ha nem jön össze egy sem akkor meg csúnya vagy, tehát a csúnya csajokkal kell hogy próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!