Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki ennyire bunkó módon szelektálni a randevú alkalmával?
Randiztam egy 28 éves lánnyal,elmentünk egy közeli cukrászdába,ő választotta ki a helyet,ami nem a legolcsóbbak közé tartozott,meghívtam.....azóta még egyszer találkoztunk,el akartam hívni vacsorázni,na már most én nagyom szeretem a kínai kaját,ezért mondtam,hogy elsőnek ő választotta ki a helyet,most én,együnk kínait!
Azt mondta,hogy utálja a kínait,erre felvetettem,hogy van a közelben egy gyrosos,ha azt szereti,meghívom egy gyrosra,én meg eszek kínait,megintcsak szájhúzás,végül nem kért semmit......ettem,neki vettem egy kólát,aztán elköszöntünk,majd jött az sms-amit nekem írt.
A lényege az volt,hogy szerinte eléggé lejárattam magamat,hogy nem egy normális,színvonalas étterembe vittem,hanem egy olcsó lepukkant kínai gyorsbüfébe,illetve hogy elvártam volna még azt is,hogy az utcán egyen(gyrosos!)
Azóta nem beszéltünk,illetve nem is írtunk egymásnak!
Ez most WTF?
Meg kell találni az aranyközéputat.
Nekem volt egy barátnőm, akit lehetetlen volt meghívni még egy hot-dogra, kínaira, vagy kólára is, ugyanis nem akarta, hogy bármit is fizessek neki, még 10 Ft-ot se. Arra meg nem volt pénze, hogy a saját részét fizesse. Az meg bunkóság lett volna a részemről, hogy csak én eszek, ő meg nézi (pedig a randik során gyakran előfordult, hogy rettentő éhes voltam). Szóval ez meg a másik véglet, ez is nagyon rossz, véget is vetettem a kapcsolatnak, mert így nem volt semmi értelme.
Egyébként az első, második, harmadik randin (de még talán az ötödiken sem) én sosem invesztálok nagyobb összeget egy lányba. Egyrészt nem lehetek biztos benne, hogy nem -e kidobott pénz (lehet be se jövök neki, akkor már inkább egy prosti, aki ad is valamit a pénzért cserébe). Illetve ne az étteremben kifizetett pénzmennyiség alapján döntse el a lány, hogy lesz -e további randi vagy sem (ezzel magamat csapnám be).
Az első néhány randi a megismerkedésre való, séta egy parkban, beszélgetés, esetleg egy vattacukor, fagyi, vagy valami apróság. Ebből le tudom szűrni, hogy milyen mentalitású lány, és tényleg bejövök -e neki. Ha igazán bejövök, akkor úgyse a pénz fog számítani, ha meg nem, akkor a Dáriusz kincse is kevés lehet. Néha, különleges alkalmakkor (születésnap, nőnap, névnap), amikor a kapcsolat már stabil, el lehet vinni egy-egy jobb étterembe is (persze csak amit a pénztárcánk megenged).
Ha a második randin elvárja a drága éttermet, akkor ő ezt természetesnek veszi (lehet, hogy a szüleivel minden nap ott eszik délben), és hetente háromszor akar majd ott enni, ha összejöttök. Bírnád ezt fizetni? Ha igen, akkor vidd nyugodtan második randin ilyen helyre, ha nem, akkor tisztázni kell az anyagi korlátaidat.
A lányt is becsapod ezzel, ha második randin drága étterembe viszed, és a gavallérság látszatját akarod kelteni, annak ellenére, hogy anyagilag nem engedheted meg ezt magadnak rendszeresen. Szerintem légy önmagad mindig minden körülmények között, és viselkedj úgy, ahogy általában szoktál. Ha a lány nem tudja elfogadni, hogy nem vagy tehetős, akkor neki csak a pénz számít, de hidd el, sok lánynak nem az a fontos, hanem az ember.
A lényeg: mindig őszintének lenni, és olyan viselkedést tanúsítani, mint amilyen vagy a hétköznapi életben is.
Ez a lány, nem terád vágyott.
"de egy 28 éves NŐ szerintem érthető, ha nem egy gyorsbüfébe képzelte el a 2 randevút."
22!
Igazatok van!
tényleg 28 van a kérdésben,bocsánat,elírtam 22 éves volt a lány
tök mindegy hány éves. LE akart húzni pénzel :D Sok ilyen csajszit ismerek. Aztán egymásnak hencegnek, hogy ilyen meg olyan pasi fuvarozgatja őket meg fizeti a szarságaikat.
Nekik ez erről szól. Van akinek nem... ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!