Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki ennyire bunkó módon szelektálni a randevú alkalmával?
Randiztam egy 28 éves lánnyal,elmentünk egy közeli cukrászdába,ő választotta ki a helyet,ami nem a legolcsóbbak közé tartozott,meghívtam.....azóta még egyszer találkoztunk,el akartam hívni vacsorázni,na már most én nagyom szeretem a kínai kaját,ezért mondtam,hogy elsőnek ő választotta ki a helyet,most én,együnk kínait!
Azt mondta,hogy utálja a kínait,erre felvetettem,hogy van a közelben egy gyrosos,ha azt szereti,meghívom egy gyrosra,én meg eszek kínait,megintcsak szájhúzás,végül nem kért semmit......ettem,neki vettem egy kólát,aztán elköszöntünk,majd jött az sms-amit nekem írt.
A lényege az volt,hogy szerinte eléggé lejárattam magamat,hogy nem egy normális,színvonalas étterembe vittem,hanem egy olcsó lepukkant kínai gyorsbüfébe,illetve hogy elvártam volna még azt is,hogy az utcán egyen(gyrosos!)
Azóta nem beszéltünk,illetve nem is írtunk egymásnak!
Ez most WTF?
Mond hogy sajnálod,vidd el egy közép kategóriás étterembe,etesd meg,aztán jól meghúzod!
Sms: "Most már kvittek vagyunk babám,agyő!"
Szánalmas hogy nem jó neki a kínai,ahol azért van választék,de hogy a gyros evést is proli dolognak találja,ennek nem pasi kell,hanem 2 lábon járó pénztárca!
Mennyi idős volt?
"Nem kell ezen rugózni ennyit."
Bezzeg ha egy pasi neked beszólna,hogy "na mi van,a számla felét nem állod babám,vége a lovagi kornak?!"
Vérig lennél sértve,hogy milyen bunkóak a pasik :DDDDD
12 jogos!
Amúgy 22 volt.
"Nos, van akinek ez nem jön be, ennyi. Nem kell ezen rugózni ennyit."
Akkor menjünk drága helyre,ahogy ő szerette volna,viszont fizesse a számla felét!
Ja,az már nem tetszene neki!
ma 18:39
de a kínai se jó neki?
érettségizett,doktorált emberek is szoktak kínaiban látni
sokszor ilyen öltönyös üzletemberekkel van tele ebédidőben,ő meg "proli hely"
*érettségizett,doktorált emberek is szoktak kínaiban látni
enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!