Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki ennyire bunkó módon szelektálni a randevú alkalmával?

Figyelt kérdés

Randiztam egy 28 éves lánnyal,elmentünk egy közeli cukrászdába,ő választotta ki a helyet,ami nem a legolcsóbbak közé tartozott,meghívtam.....azóta még egyszer találkoztunk,el akartam hívni vacsorázni,na már most én nagyom szeretem a kínai kaját,ezért mondtam,hogy elsőnek ő választotta ki a helyet,most én,együnk kínait!

Azt mondta,hogy utálja a kínait,erre felvetettem,hogy van a közelben egy gyrosos,ha azt szereti,meghívom egy gyrosra,én meg eszek kínait,megintcsak szájhúzás,végül nem kért semmit......ettem,neki vettem egy kólát,aztán elköszöntünk,majd jött az sms-amit nekem írt.

A lényege az volt,hogy szerinte eléggé lejárattam magamat,hogy nem egy normális,színvonalas étterembe vittem,hanem egy olcsó lepukkant kínai gyorsbüfébe,illetve hogy elvártam volna még azt is,hogy az utcán egyen(gyrosos!)

Azóta nem beszéltünk,illetve nem is írtunk egymásnak!

Ez most WTF?

2013. jan. 22. 18:19
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
51%

Mond hogy sajnálod,vidd el egy közép kategóriás étterembe,etesd meg,aztán jól meghúzod!

Sms: "Most már kvittek vagyunk babám,agyő!"

Szánalmas hogy nem jó neki a kínai,ahol azért van választék,de hogy a gyros evést is proli dolognak találja,ennek nem pasi kell,hanem 2 lábon járó pénztárca!

Mennyi idős volt?

2013. jan. 22. 18:30
 12/37 anonim ***** válasza:

"Nem kell ezen rugózni ennyit."

Bezzeg ha egy pasi neked beszólna,hogy "na mi van,a számla felét nem állod babám,vége a lovagi kornak?!"

Vérig lennél sértve,hogy milyen bunkóak a pasik :DDDDD

2013. jan. 22. 18:32
 13/37 A kérdező kommentje:

12 jogos!

Amúgy 22 volt.

"Nos, van akinek ez nem jön be, ennyi. Nem kell ezen rugózni ennyit."

Akkor menjünk drága helyre,ahogy ő szerette volna,viszont fizesse a számla felét!

Ja,az már nem tetszene neki!

2013. jan. 22. 18:34
 14/37 anonim ***** válasza:
#12: a félreértések elkerülése végett férfi vagyok, de engem az ilyen nem vágna földhöz. Ezer dolog van amiért egy nő nem hozzám való, azért van a randi, hogy kiderüljön. Ez csak egy közülük, nagy ügy, ő étteremben szeret enni, én pedig nem. Ójaj.
2013. jan. 22. 18:37
 15/37 anonim ***** válasza:
100%
Ebből is látszik, hogy a mai nők nagy része kicsit sokat képzel magáról. Azt hittem, egyenlőek vagyunk már a nőkkel, de azért elvárná,h fizess neki drága éttermet, aztán majd vegyél neki ezt-azt, ő meg majd nagy kegyesen szétrakja a lábát.
2013. jan. 22. 18:39
 16/37 anonim ***** válasza:
51%
Nekem csak az a bajom a gyros evéssel, hogy mindig végigfolyatom magamon az egészet. Lehet a lány is ilyen kis malaszka volt, mint én. :-D
2013. jan. 22. 18:39
 17/37 A kérdező kommentje:

ma 18:39

de a kínai se jó neki?

érettségizett,doktorált emberek is szoktak kínaiban látni

sokszor ilyen öltönyös üzletemberekkel van tele ebédidőben,ő meg "proli hely"

2013. jan. 22. 18:44
 18/37 A kérdező kommentje:

*érettségizett,doktorált emberek is szoktak kínaiban látni

enni

2013. jan. 22. 18:44
 19/37 anonim ***** válasza:
Jó, de érettségizett, diplomás és doktor emberek is hordanak farmert, másnak meg az proli dolog. Értsd meg, hogy van akinek ez a mérce és fogadd el, hogy emiatt ti nem illetek össze. Miért olyan nehéz elfogadni, hogy egy embernek teljesen más igényei vannak mint neked?
2013. jan. 22. 18:46
 20/37 anonim ***** válasza:
90%
Hát ezért a kínai kajálda kimondottan randihelyszínnek tényleg elég prosztó. Kínaiba akkor megyek, ha nincs itthon semmi normális kaja, de mégis valami meleget akarok enni. De akkor se ülök be, csal elvitelre kérem a kaját. A részedről több kreativitás kellett volna, pl elhívhattad volna egy hangulatos sörözőbe vagy egyedibb romkocsmába, millió ilyen hely van és nem is drága. Én is néztem volna egyet, ha egy kínaiba visznek kajálni az első randin... Másfelől meg alapból nem jöttél be a csajnak. Mint mondtam én is néztem volna egyet ha ilyen helyre visznek, de emiatt adtam volna azért 2. esélyt, ha amúgy bejön a pasas.
2013. jan. 22. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!