Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képes valaki ennyire bunkó módon szelektálni a randevú alkalmával?
Randiztam egy 28 éves lánnyal,elmentünk egy közeli cukrászdába,ő választotta ki a helyet,ami nem a legolcsóbbak közé tartozott,meghívtam.....azóta még egyszer találkoztunk,el akartam hívni vacsorázni,na már most én nagyom szeretem a kínai kaját,ezért mondtam,hogy elsőnek ő választotta ki a helyet,most én,együnk kínait!
Azt mondta,hogy utálja a kínait,erre felvetettem,hogy van a közelben egy gyrosos,ha azt szereti,meghívom egy gyrosra,én meg eszek kínait,megintcsak szájhúzás,végül nem kért semmit......ettem,neki vettem egy kólát,aztán elköszöntünk,majd jött az sms-amit nekem írt.
A lényege az volt,hogy szerinte eléggé lejárattam magamat,hogy nem egy normális,színvonalas étterembe vittem,hanem egy olcsó lepukkant kínai gyorsbüfébe,illetve hogy elvártam volna még azt is,hogy az utcán egyen(gyrosos!)
Azóta nem beszéltünk,illetve nem is írtunk egymásnak!
Ez most WTF?
ma 18:51
De ennyiért kiakadni,meg hogy lejáratom magam.....azért ezt mégsem kellett volna mondania.
Mondja azt,hogy menjünk máshová,egy színvonalasabb helyre,és akkor besegítek a számlánál......ezt nem értitek?
22 éves,erre nem tud gondolni,hogy nem engedheti meg mindenki hogy 7-8 ezer forintot otthagyjon egy vacsorán?
Mert az idén voltam egy lánnyal vacsorázni,ennyit hagytam ott,és elárulom hogy nem is valami felkapott étteremben voltunk.....aztán meg kiderült hogy hát ne haragudjak,de nem érzi a szikrát,sztornózzuk a 2. randit.......
Nekem a kínai és a thai a kedvencem.
#20: Tudok olyan kínai éttermet, ami teljesen hangulatos és autentikus, és nem csak a szokásos menü van, hanem külön is lehet rendelni étlapról.
Kérdező: [link]
Eza pénzéhes ribi a pénzed érdekli . Nyáron randiztam egy 14éve csajal a Faceebukon megbeszéltuk hogy talizunk elvit őt és egyik barinőjét fagyizni azt csak azután monta hogy nem tcek neki mikor huztam a szám mert a cigit is velem vetete meg már a cigi előt éreztem hogy csak erhajt mindjuk voltak jelek hogy nem tecek neki .Őt hagyom is a fenébe tán kp ét elfogad akor egykét menetre még talizok vele. Te is hagyda a fenébe ez csak a pénzre hajt a hangulatot nem a disztárgyak határozák főként meg hanem a partner. Nem biztos hogy le akart veled feküdni ugyis kitud szedni egykis pénzt ha egyenesen nemis ékszerbe drága hejekben ruhákban ki tudaj szedni a pénzed. Voltojan pár éve hogy a csaj hivot a mekibe csak nem jőtősze akor kapot meló azt későb a híd alat áltunk be utána és nem monta hogy szinvonalas hej meg ijenek.
F/23
Én se szeretem a kínait, a gyrost is utálom. Ez van. Ha a fiú meghív egy gyrosra azt mondom neki, hogy nem köszönöm a gyrost nem szeretem. Ha kínaira hív meg ugyan ezt mondom neki. Ha nem hív meg semmire, de el tudjuk ütni az időt az a legjobb. Pedig már 29vagyok.
Bár mi panelesek vagyunk vagyis nekünk az is szuper randi ha lemegyünk a tóhoz kavicsot dobálni a vízbe és dumálni. Nem bagózik és vedel, valamint tud meglepő dolgokat előhúzni a cilinderből :D. Van nekem is barátnőm akinek a bevásárlás a kikapcsolódás. Nehéz vele a pasinak mert sokba kerül a csajszi.
Ő lehet úgy nevelkedett, hogy a kávé amit a suliban iszik kb fedezné a havi kajapénzed és kicsit sznob az ilyesmire. Máshoz szokott, de ilyenkor nem akar megbántani.
Inkább csak le akart húzni mert elsőre nem jöttél be neki. Rádnéz és megmondja! Tudod első benyomás. Ezért elrángatott egy cukiba ahová lehet be se ment még. Megpumpolt. Majd kapva kapott a második alkalmon de látva, hogy a lehúzás nem működik már inkább lepattintott.
Ha fizetsz neki, párszor még le-le rántott volna. Egy idő után lehet hanyatt is vágja magát már a jobb ajándékokért.
De ha rám hallgatsz olcsóbban kapsz luxusprostit egy ilyen helyett. Egyszer hülyeségből néztünk egy ilyen lányt a neten egy havernak. Gyönyörű csajok vannak és nem is drágák. Lehetsz törzsvendég is. Annyi hogy nem egy méregdrága helyre költöd a pénzed hanem közvetlen neki adod, de semmivel nem jobb vagy rosszabb mint ezek a lányok, csak nála a kapcsolatból az élvezetért fizetsz és nem a nyűgért :P.
Ha rám hallgatsz ne hívd el a lányokat az első pár randin semmilyen (A Jóbarátok sorozat után szabadon) "jó kis helyre". Ha nem tudod pénz nélkül jól érezni magad vele akkor bukta mindkét részről. Legyél ötletes és vidd el valami olyant csinálni amit szeretsz. Ha itt megértitek egymást akkor nem lesz gond hogy nem tudtok miről beszélni. Ha csak szex kell javaslom a fenti hölgyeket inkább. Kevesebb macera és mindenki boldog.
Mellesleg ne dőlj be neki hogy a kínai szar hely, vagy hogy amit te szeretsz az szar hely lehet egyáltalán. Aki szereti annak nem. Van akinek kellemes emlékeket ébreszt a szívében, jól és otthonosan érzi magát. Fel tud oldódni könnyen.
Van akinek egy kiskocsma tudja ugyanezt az érzést okozni, metálzenével a háttérben egy koszos sörpadon egy olyan asztal fölött aminek minden négyzetcentiméterét valami bevésett bölcsesség borítja. Béna fesztiválos sztorikat mesélve egymásnak, nevetve az életen.
Van olyan aki egy színháztól ájul el és utána egy alter kávézóban önti ki a színdarab belőle kiváltott millió érzelmét és gondolatát. És osztja meg a művészet iránti szeretetét és tudását veled egy pohár zöldtea felett.
Van aki egy jó filmről tud vitatkozni aztán veled órákat, hogy az adott rendező milyen más filmeket vitt már sikerre és a színészek játéka miért volt hiteles.
Megint más lehet hogy valami sporteseményért rajong, és szívesen beszél róla órákat, hogy miért is olyan isteni az a játékos és miért tartja őt az emberiség példaképének a csapatával együtt.
És lehetne sorolni napokig. Van akivel jól érzed magad és fel tudtok oldódni van akinek a világa idegen neked de szívesen fedezitek fel a másikét és megint van akinek szájad húzva léped át az élete küszöbét.
Ezt el kell fogadnod.
És tényleg költs kevesebbet az első pár randin!
"de a kínai se jó neki?
érettségizett,doktorált emberek is szoktak kínaiban látni"
Figyelj, van aki egyszerűen nem szereti :D Mondjuk a fent leírt sztoriban a csaj tényleg sznob, de én se mennék el mit tudom én, mexikói étterembe, de nem az akármilyen színvonal miatt, hanem mert nem szeretem a mexikóit :D kitalálhattál volna azért olyat amit szerettek mindketten, de így legalább előbb előjött belőle az igazi valója, és láthattad hogy ez biza pénzéhes kis rib.... :DD
Biztos le fogtok pontozni mint a fene,de egy 28 éves NŐ szerintem érthető, ha nem egy gyorsbüfébe képzelte el a 2 randevút.Ennek ellenére a drámázás,és hiszti nem volt jogos a részéről.
Nem kell a nőt elhordani mindenféle lotyónak.Ha egy férfi elhívna vacsorázni,randevúzni,én is arra számítanék,hogy egy étterembe visz.
Nem illetek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!