Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy képes valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képes valaki ennyire bunkó módon szelektálni a randevú alkalmával?

Figyelt kérdés

Randiztam egy 28 éves lánnyal,elmentünk egy közeli cukrászdába,ő választotta ki a helyet,ami nem a legolcsóbbak közé tartozott,meghívtam.....azóta még egyszer találkoztunk,el akartam hívni vacsorázni,na már most én nagyom szeretem a kínai kaját,ezért mondtam,hogy elsőnek ő választotta ki a helyet,most én,együnk kínait!

Azt mondta,hogy utálja a kínait,erre felvetettem,hogy van a közelben egy gyrosos,ha azt szereti,meghívom egy gyrosra,én meg eszek kínait,megintcsak szájhúzás,végül nem kért semmit......ettem,neki vettem egy kólát,aztán elköszöntünk,majd jött az sms-amit nekem írt.

A lényege az volt,hogy szerinte eléggé lejárattam magamat,hogy nem egy normális,színvonalas étterembe vittem,hanem egy olcsó lepukkant kínai gyorsbüfébe,illetve hogy elvártam volna még azt is,hogy az utcán egyen(gyrosos!)

Azóta nem beszéltünk,illetve nem is írtunk egymásnak!

Ez most WTF?

2013. jan. 22. 18:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
67%
Te ilyen nőből millió mászkál, muszáj neked ilyennel kezdeni? ettől jobbat és emberibbet nem találtál?:DD
2013. jan. 22. 18:21
 2/37 anonim ***** válasza:
79%
Ő már megállapodni akar(beköltözni valakihez aki eltartja és szereit)
 3/37 anonim ***** válasza:
84%
Hercegnő szindróma. Dunába vele!
 4/37 anonim ***** válasza:
53%
Most mi van? Van aki nem szeret se az utcán enni, se kínainál, el kell fogadni ezen embertársainkat is, nem volt hozzád való, ennyi. Lépj túl rajta.
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe!
2013. jan. 22. 18:23
 6/37 anonim ***** válasza:
51%
sajnos ettől jobb, emberibb nincs szabadon. Kedves kérdező, legközelebb vidd el randizni, fizess, jól rakd meg aztán te írd meg neki az sms-t, én mindig így csinálom ;)
2013. jan. 22. 18:23
 7/37 A kérdező kommentje:

ma 18:21

Rá van írva szerinted a homlokára hogy ilyen,vagy ezt az 1. randiból,ránézésből már meg lehet állapítani?

2013. jan. 22. 18:25
 8/37 anonim ***** válasza:
92%
Röhej. Hagyd a francba az ilyen nőt. Nem tud az utcán gyrost enni a kicsike? Komolyan, az ilyen beképzelt ribiért nem kér. Esetleg csináld azt, amit az utolsó írt, kérj tőle elnézést, vidd el drága étterembe, feküdj le vele, aztán dobd:).
2013. jan. 22. 18:27
 9/37 anonim ***** válasza:
100%

lool a k*urva rühes anyját az ilyennek xDDD velem itallal játszotta el egyből a legdrágábbat kérte,amire sztem azt se tudja mi az és ez volt benne a felháborító,h ár alapján választotta.(végül vodkáztunk hát nehogy máááá).

tehát ezen "embertásaink" szopják ki a fa*zsomat keresztbe :) :D (jó erősen)

2013. jan. 22. 18:28
 10/37 anonim ***** válasza:
#7: nem, nincs ráírva, de nem is ezt kérdezted, hanem hogy hogyan lehetséges ez. Nos, van akinek ez nem jön be, ennyi. Nem kell ezen rugózni ennyit.
2013. jan. 22. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!