Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak a szexre hajt, vagy komolyabban meg akar ismerni?

Figyelt kérdés

Egy sráccal már ismerjük egymást egy ideje.

Nekem már régóta tetszik is, de ő csak 2 hónapja figyelt fel rá úgymond.

Most szakítottak a barátnőjével (a nő hagyta el) és ő pedig engem most meg akar ismerni, ezért elhívott magához hétvégére.

Írtam neki, hogy nem akarom, hogy kihasználjon, mert tudja, hogy érzek iránta, ő meg azt írta, hogy szeretne tényleg megismerni engem.

Hihetek neki?

25/N 30/F

2012. nov. 28. 23:20
 1/3 anonim ***** válasza:
A kettő nem zárja ki egymást.
2012. nov. 28. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:
én megpróbálnám a helyedben :) :D
2012. nov. 28. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:

A vastagbetűs kérdést olvasva azt hittem, hogy egy 15 éves lány dilemmájával állok szemben.

Ha 25 évesen a "szexre hajt" meg "odaadjam-e magam neki" gondolatok járnak a fejedben, akkor utasítsd vissza, mert mindenképp csalódni fogsz. Bármi is történik áldozatnak fogod tartani magad.

Viszont ha úgy tudsz gondolkodni, hogy ha két fiatal független felnőtt ember testi vonzalmat érez egymás iránt, miért ne próbálják ki egymást. Vagy lesz egy jó estéd egy kellemes vacsorával és laza hancurral, vagy rájössz, hogy nem illetek össze.

2012. nov. 29. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!