Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ettől elbízhatja magát a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Novaaa kérdése:

Ettől elbízhatja magát a barátnőm? /többi lent, értelmes válaszokat gyorsan ha lehet/

Figyelt kérdés

Elbízhatja magát a barátnőm attól, hogy idézem mit mondtam neki : '' Nálad még senkit sem szerettem jobban '' *szerelemre értve*

Kicsit tartok attól, hogy most a barátnőm azt hiszi, hogy majd ha elhanyagol vagy valami akkor simán elnézem neki * talán el is nézném* , de most éppen össze vagyunk kicsit veszve és nem tudom, vajon mit gondolhat, mit érezhet :|

Úgy gondolom 2 db véglet van ami most lezajlik benne :

I. Teljes biztonságban érzi magát, mivel pontosan tudja mennyire szeretem!

II. Nagyon fél, hogy mi lesz holnap, vagy , hogy mi lesz velünk kettönkel!

Számtalanszor elmondtam neki, hogy mennyire imádom, és hogy a fejemben semmilyen féle veszekedéskor nem fordult meg olyan hogy: Elhagynám. Ellenkezőleg attól tartok, hogy ő hagy el engem!

Szerintetek, hogyan érezhet ilyen helyzetben egy lány? ( mármint, hogy tudja, hogy a barátja szereti) De attól még attól tartok, hogy rossz érzése van és ettől ideges leszek mert nem akarom hogy " szenvedjen'' az én hülyeségem miatt!!

Értelmes, pozítív megfogalmazású kifejtős kommenteket várok! Köszi

2013. jan. 22. 17:56
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Istenem most beszéltem a barátnőmmel! Igy még soha nem mondta el hogy mi a baja :OO

olyanokat írt hogy: nem igaz hogy a rendszeres szólásra hogy gyere nem bírsz bejönni tőled nem lehet semmit se kérni, nem is érdekel többet nem kérek semmit se ugyse csinálod meg! Nagyon jól tudod hogy a kéretéssel nagyon fel lehet húzni! Direkt csinálod? *mondom ''nem''* Nem bírod felfogni hogy ha hílak akkor gyere be? ???

én ebből csak a *-ozott vagyok *

asszem itt bajok vannak:S mit tegyek?

2013. jan. 22. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!