Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől elbízhatja magát a barátnőm? /többi lent, értelmes válaszokat gyorsan ha lehet/
Elbízhatja magát a barátnőm attól, hogy idézem mit mondtam neki : '' Nálad még senkit sem szerettem jobban '' *szerelemre értve*
Kicsit tartok attól, hogy most a barátnőm azt hiszi, hogy majd ha elhanyagol vagy valami akkor simán elnézem neki * talán el is nézném* , de most éppen össze vagyunk kicsit veszve és nem tudom, vajon mit gondolhat, mit érezhet :|
Úgy gondolom 2 db véglet van ami most lezajlik benne :
I. Teljes biztonságban érzi magát, mivel pontosan tudja mennyire szeretem!
II. Nagyon fél, hogy mi lesz holnap, vagy , hogy mi lesz velünk kettönkel!
Számtalanszor elmondtam neki, hogy mennyire imádom, és hogy a fejemben semmilyen féle veszekedéskor nem fordult meg olyan hogy: Elhagynám. Ellenkezőleg attól tartok, hogy ő hagy el engem!
Szerintetek, hogyan érezhet ilyen helyzetben egy lány? ( mármint, hogy tudja, hogy a barátja szereti) De attól még attól tartok, hogy rossz érzése van és ettől ideges leszek mert nem akarom hogy " szenvedjen'' az én hülyeségem miatt!!
Értelmes, pozítív megfogalmazású kifejtős kommenteket várok! Köszi
2-es! elég kezdetleges a kapcsolatunk 3-4 hónap között járunk! A vallomásomra kedvesen, melegen mosolyogva reagált még el is pirult és ő is viszonozta a mondatomat, persze más más szavakkal!
Én nagyon nagyon szerelmes lettem ebbe a lányba, és ő is szeret engem( azt hiszem)
Ezért mondtam el neki, hogy konkrétan mit is érzek iránta!
Túl hamar mondtam neki? Váratnom kellett volna még? Kicsit ideges vagyok :S
6-os :) nem erre értettem az elhanyagolást, hanem ugy alapjában véve. a barátnőm hajlamos arra, hogy elrejti a megbántottságát, tehát én csak azt látom hogy mosolyog, de ilyenkor sunyiba próbál kicsit elkerülni az iskolában !
az érzéseim bevallásánál, csak attól tartok, hogy most majd áááá nem is tudom. hogy talán túlságosan biztosnágban érezheti magát és nem .. nem is tudom, nem fél hogy talán elveszithetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!