Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak?!

Figyelt kérdés
Hát van egy fiú akivel jártam 2hónap 22 napot. Alig találkoztunk mer neki felvételire kelletkészülnie nekem meg tánc. Szakitott velem mert mátr nem annyira szert meg neki nem kell egy ilyen kapcsolat amiben alig találkozunk de viszon nagyon szeretet azt tudom jól.! Hát eltelt úgy egy hét és össze jött egy csajjal de mióta szakitottunk azota rendszeresen beszélgetünk... És azt mondta nekem hogy még szere meg hiányzok neki és szakit a b.nőjével ha össze jövünk ha nem mert nem tudja melletem őt is szertni. Nem tudom mit csináljak?! Bocsássak meg neki?! Kezdjük újból?! VAn érteleme? Össze is vagyok zavarodvaaaa.! MIT TEGYEK?! Még szeretem is meg hiányzik is de a bízalom meg renget... :(

2013. jan. 22. 15:47
 1/6 anonim ***** válasza:

3 honap se........... szánalmas..

A JO ÉDES QRVA ANYÁTOKAT H ROHADJATOK MEG!!!! A GECOS 3 HONAP MIATT B++!!!!!-.-"

Jöjj vele ujra össze csak nem volt ideje rád, de rájött h még is van...

A QRVA ANYÁD!!

2013. jan. 22. 15:51
 2/6 anonim ***** válasza:
találjatok időt.
2013. jan. 22. 15:51
 3/6 Peeta válasza:
"Nem tudja mellettem szeretni." Szóval se őt se téged nem szeretheti igazán. Hány évesek vagytok?
2013. jan. 22. 15:52
 4/6 anonim válasza:
Renget a bizalom? Áááá, akkor ne csinálj semmit!
2013. jan. 22. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom eldönteni, hogy ez igaz, vagy kamu, de azért válaszolok: szerintem ez a srác azt sem tudja, mit akar. Nem mondom, hogy nem szeret, de azt sem, hogy igen. Szerintem hagyd a fenébe, hadd készüljön a felvételire!

(mellesleg neked nem kell felvételizned? Akkor ha egykorúak vagytok, a srác hatosztályosba felvételizik?)

2013. jan. 22. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Am 14 évesek vagyunk és én nem felvételizek majd csak jövőre!
2013. jan. 23. 13:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!