Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért van az, hogy közületek kb 90% dohányzik, pedig sokszor még a 17 évet sem éritek el? Hogy legyen így barátnőm?
Én nem szeretem ha dohányzik egy lány, de akárhányszor próbálok ismerkedni, szinte mindenki cigizik. Van még olyan lány, aki nem cigizik?
Kort please írjatok.
25,f
vannak persze, de sok csaj cigizik. Régen nagyon undorodtam tőlük, mikor megláttam egy gyöynörű nőt, elvette egyből a kedvem amikor rágyujtott.
Ma már nem zavar, ha ismeri a rágót, a szájvizet és a fogkefét.
a mi osztályunkban 2 is van! :D
én időnként rágyújtok ha jól esik, nem vagyok függő
ahogy az sem alkoholista feltétlenül aki iszik egy buliban
sose bírtam az ilyen radikális nézeteket, hogy szint bűnösnek nézik az embert mert eszik egy húst ( a vegák), iszik egy pezsgőt (az antialkeszok) rágyújt egyszer mert nincs kedve a xanaxhoz és jól felhúzták az agyát (antibagósok).
ha mi, "alkeszok", "cigifüggők", "húszabálók" nem kritizáljuk ezeket az aszkétákat akik minden élvezetet direkte megvonnak maguktól, akkor ők miért érzik magukat feljogosítva erre?
ha valaki ettől nem tart engem jó embernek, az süllyedjen a pokol 7 bugyrába :D
Sose szívtam el egy szálat se.
Pár hónappal ezelőtt az egyik munkatársam vagy fél órán keresztül próbált rávenni hogy az övébe szívjak bele próba képen, de nem tettem meg. Sose éreztem késztetést hogy kipróbáljam.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!