Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki dohányzik közületek? Mióta? Milyen mennyiségben?
Ha párkapcsolatban éltek, leírhatjátok, hogy ti hogy vagytok a dohányzással.
Kort és nemet is írjatok, légyszi!
22 éves vagyok.
7-8 éve dohányzom
a párom is dohányzik.
ha barátom volt aki nem cigizett akkor előtte kevesebbet szívtam.
ha dolgozok masfél doboz simán/pultos vagyok/
ha otthon vagyok 1 doboz elég akár két napig is ,de ez változó.
Gyűlölöm a cigarettát, a szagát, a közelségét, a látványát, mindent, ami vele kapcsolatos. Dohányos csajjal akkor jönnék össze, ha nagyon-nagyon szeretném, de akkor is leszoktatnám róla. Ilyen vagyok, akkor is, ha a modern, "haladó" gondolkodású társadalom megvet ezért. :)
F/24
22 éves lány vagyok 8 éve dohányzom, bár bevallom szégyenlem. :S Napi 13-14 szálat szívok, de ha egyedül vagyok itthon még ennyit sem.
Párom úgy szint 22 és ő is régóta dohányzik, neki napi másfél doboz simán elmegy, és haragszom is érte, mert nem szeretem, hogy ilyen sokat szív...
Egyébként utálom mindenhol a dohányzó helyiségeket, mert ki*aszott bűz van és nyomorgás, és ha 10 ember egyszerre rágyújt megfulladok, ilyen esetekben inkább rá se gyújtok.
Utolsó, ha ennyire utálod miért nem szoksz le? neked is jobb meg a pénztárcádnak is:D
Én nem cigizek amúgy és soha az életbe nem is fogok, ezt nyugodtan kimerem jelenteni:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!