Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglehet szokni, hogy dohányzik a barátnőm?
Figyelt kérdés
Mert én nem, és mikor megcsókolom, vagy megpuszilom érzem a cigi ízt, füstöt.
És különösebben nem zavar, csak furcsa nekem.
Meg szokom majd, vagy mindig fogom érezni ezt?
2011. szept. 25. 14:54
1/12 anonim válasza:
egy idő után megszokod, nincs két egyforma szájíz..
2/12 Kpecér válasza:
érezni mindig fogod max basszál be és akk lefogod szarni:D
3/12 anonim válasza:
akkro szokod meg az o szajizet ha te is raszoksz. kulonben mindig olyan lesz mintha kinyalnad a hamuzot. szerintem csinalj valamit ellene, vagy szakits vagy szoktasd le vagy szokj ra, mert elobb utobb megundorodhatsz a csokolozastol.
4/12 anonim válasza:
Ha furcsa, akkor is mindenképpen beszéld meg vele, hogy szokjon le a káros szenvedélyről, vagy csökkentse az "adagot" mielőtt csókolóztok,szerintem taszító :S
5/12 anonim válasza:
Azt a bűzt a ruháján, a haján.. és a kellemetlen ízű csókokat sose fogod megszokni.
6/12 anonim válasza:
Ne szokj hozzá.Szólj neki hogy nem a hamutálat akarod érezni és hogy büdös cigiszaga van ezért rágózzon.Szerintem ezt ő is megérti.
7/12 anonim válasza:
és te emiatt rá ne szokj a cigire
8/12 anonim válasza:
Utálom ha cigizik egy lány én sem cigizek.És nem is akarok olyat aki cigizik ez van.
9/12 anonim válasza:
Amúgy meg elég költséges is, mindenképp érdemes volna valahogyan rábírni a leszokásra, jobb lesz neki is.
Ilyen cigiárak mellett, ha csak egy dobozzal szív, az akkor is kb. 20 ezer forint.
10/12 anonim válasza:
+ ...20 ezer forint havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!