Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam e hogy mit történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam e hogy mit történt v ne?

Figyelt kérdés
Egyik szombaton kicsit többet ittam a kelleténél és haza hozztam egy csajt :S De mellete van egy bnőn de akit haza hozztam nem történt vele semmi .. nem csináltunk semmit . csak bennem van ez a szar érzés :S:( Senki nem látta h mi volt szoval csak 2 en tudjuk ami történt. Elmondjam e a barátnőmnek h ez volt de nem történt semmi? vagy legyek ugy vele amiről nem tud az nem faj ? Ebben kérnék egy kis segitséget tölletek 20/F
2009. aug. 31. 11:59
 1/8 anonim ***** válasza:
mondd el neki, mert ha nem teszed és később derül ki sokkal nagyobb galiba lesz belőle! most is megharagszik majd biztos, de értékelni fogja az őszinteséged, és ki fogtok békülni.
2009. aug. 31. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerinted mit szólna, ha elmondanád neki? Kiakadna? Ha igen, akkor inkább ne mond el. De figyelj oda, hogy ne csinálj ilyet többet, ha szereted egyáltalán. A végén lebuksz, a pasik mindig lebuknak. :) A barátnőm elmondta a pasijának, hogy egy buli után tűzoltók vitték haza kocsin, és már csak az ölükben fért el. :) Toleráns a srác, de azért nem esett jól neki.
2009. aug. 31. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Látom jött közben egy válasz az enyém előtt. Hát igen, ha fennáll a veszélye, hogy kiderül akkor inkább mondd el. Amúgy azt sose tudni, hogy hogyan reagál a másik. Szerintem ha nekem azt mondaná a párom, hogy bebaszva hazavitt valakit, de semmi sem történt, hát tuti nem hinném el.
2009. aug. 31. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha nekem a barátom ilyennel állna elő, az biztos hogy nagyon meg lennék bántódva pár hétig, de ha mindemellett biztosítana róla, hogy csakis engem szeret és az a csaj különben is sokkal rondább volt nálam (még ha nem is igaz :D) akkor megbocsátanék és örülnék hogy elmondta. Viszont ha később derülne ki véletlenül, lehet hogy nem tudnék megbocsátani. Szóval véleményem szerint mondd el.

20/L

2009. aug. 31. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

Megkönnyebbülnél, ha elmondanád, és átraknád a terhet, meg a döntés felelősségét a másik félre. Aki ezt nem kérte. Ezért ne mondd el! Ez a teher a Tied. Az mellesleg nem igaz, hogy amiről nem tud, az nem fáj, sok ellenpélda van erre. Ha szereted a barátnődet, akkor mutasd ki neki, annál is jobban, mint eddig! Ennyit biztosan megtehetsz. Ha pedig pont ettől fog gyanút (amik megesik olykor), akkor sem kell rögtön ráborítanod a bilit. Ha nagyon rákérdez, bevall6od. De magadtól nem. ;)

Ui.: Amúgy totálisan őszinteségpárti vagyok, ez az eset azért kivétel, mert az én bűnömért miért a másiknak legyen álmatlan éjszakája? Az én bűnöm, az enyém az álmatlan éjszaka joga is. :|

2009. aug. 31. 13:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát igen,ez cinkes dolog,mert ugyan nem történt semmi,mégis felvitted magadhoz,és ha elmondod a barátnődnek,ő tuti kiakad rajta,viszont ha nem,és később derül ki abból tán mégnagyobb gond adódhat belőle!Szal nehéz helyzet,de talán inkább afelé hajlok,h mond el neki...Csak nagyon óvatosan!...Ha viszont nem sok esély van rá,h kiderül akkor lehet inkább jobb a tudatlan békesség!
2009. aug. 31. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:
25%
Sztem ne mond el neki.
2009. aug. 31. 17:27
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segitségeket. Igen kicsit megoszlik a tábor h mondjam el vagy sem .. Ugy döntöttem h nem mondom el! Nagyon szeretem nem akarom elveszíteni,és ez nekem is tanulo pénz volt h ne igyak ennyit és teljesen a bnőmre koncentráljak. igaz ezzel 1üt kell éljek, de az én terhem és megprobálom ezt az egészet "elfelejteni".Csak most mar nekem kell a tükörbe nézzni és nekem kell eldönteni h mit akarok ! Ha van még vmi hozza szolasa vkinek h még mit lehetne tenni ebben a helyzetben szívesen varom :)

még1x köszönöm :)

2009. aug. 31. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!