Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az olyan nőket, akik házas emberrel kezdenek ki?
Miért kell ítélkezni?
És ha a férfinak már nem jó a párkapcsolata?
Honnan tudja mindenki ennyire jól,hogy mi a jó egy férfinak,illetve hogy a felesége megadja e mindazt,amire szüksége van?
Olvastam ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
És szörnyű hogy mennyi begyepesedett gondolkodású ember van!
Neked tetszene, ha valaki harmadikként bepofátlankodna a kapcsolatodba?
Tök mindegy, hogy jó vagy nem jó, sokan szeretnek erről is hazudni.
"mi az hogy bepofátlankodni? a pasit erőszakkal kényszerítik rá szerinted? ha 'betudott lépni' akkor 'az ajtó már nyitva volt'.."
Ne mondd h nem hallottál még a csábítás erejéről. Igen, hibás a pasi, ha el tudták csábítani, de még annál is jobban a csábító nő, aki kihasználja a férfinek és annak a házasságának a gyenge pontját. Mint említettem, a megromlott házasságot megjavítani kell, s nem megadni neki a kegyelemdöfést.
20
Sztem azt is írták h ha azt nem is de a szétköltözést igazán meg lehetne várni. Meg attól h egy ajtó nyitva van még nem muszáj ám bemenni rajta. Attól nem lesz jobb egy ilyen nő, mert a pasi is benne volt a dologban. Attól ő még tudta h házas és nem tartottak fegyvert a fejéhez h kikezdjen vele. Gerinctelen, undorító dolog. Az összes ilyen embernek hasonló jókat kívánok mint amit ők okoztak másoknak.
Érdekes én nemet tudtam mondani egy férfinak. Hiába mondta h így tetszek neki, úgy tetszek neki meg h milyen rossz a kapcsolata... stb. Ja h az én hátamban van gerinc. Bocsika
Olyankor az van h nem kötelez rá senki h engedj neki még az előtt h bármi változás (költözés, válás) állna be a házasságában. És képzeld vonzódtam ahoz a sráchoz csak h nem fogok olyannal kapcsolatot építeni aki mással van. Nem akarok szerető lenni. engem már csaltak meg. Kívánom h tapasztald meg azt az érzést. Másrészt nem érzem úgy hogy bármit is elszalsztottam volna azzal h nem dobtam sutba az elveim és az erkölcsöt. Pláne h most egy másik férfi menyasszonya vagyok akivel tökéletesen boldok vagyok. Jah és nem kellett elvennem senkitől mert ő az elejétől fogva csak az enyém és csak engem szeret.
Továbbiakban nem kívánok foglalkozni veled. A hozzád hasonlók úgy is kimagyarázzák magukat h ők aztán semmi rosszat nem csináltak. A te bajod h ilyen ocsmány vagy. Én nem foglalkozok ilyenekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!