Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Szeretnèm kicsit feldobni a párkapcsolatom nèhány kisebb aprósággal. Min ezt sajnos csak pesten kivitelezhető(okok miatt). Es szeretnék tippeket kèrni. Olyan elfoglaltságra gondoltam ami 1-2 max 2,5ora alatt megvalósítható. Minnél több tippet adjatok léccives :) és a WesrEnd környèke felé legyen lehetòleg :))2013. jan. 21. 15:40
1/5 anonim válasza:
WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd WesrEnd
2/5 A kérdező kommentje:
WestEnd ur ist el irtam tragedia -.- de bunko vagy...sokkal durvabb helyesirasi hibak is vannak !!!!
2013. jan. 21. 16:13
3/5 anonim válasza:
el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam el irtam
4/5 anonim válasza:
WestEnd tetején például van jégpálya. Meg mellett egy cukrászda, ahol 6 óra után 160 forintért árulnak tortát. Nagyon finom, próbáljátok ki! :)
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom :-). ezt mindenkepp kiprobaljuk :-)
2013. jan. 21. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!