Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
A párommal távkapcsolatban élünk.2 hetente talállkoztunk vagy ahogy sikerült összehozni. Szeretjük egymást es nem voltak sose nagy problémáink. Nyár elején elnyertem egy ösztöndijat és eljöhettem abba a városba tanulni,aholő is tanul. Elején minden jól alakult , kijött elém , megvárt. Aztán egyre ritkábban és már nem.Elhanyagol, minden fontosabb neki,mint én. Szerintem észre se venné ha nem lennék.Bunkó kijelentései vannak és azt mondta,hogy ne hidjem azt hogy ő nem érezné jól magát egyedül.Teljesen összetör,és magától azt se mondja hogy szeret. Csak ha megkérdezem, erre válaszol,hogy jah. Mivel érzékeny vagyok, ezért elsirom magam., igy hetente sirás van...ebből adódóan gyerekes lettem. Ezek után a következő félévet nem tudom, hogy itt töltsem-e? arra gondoltam hogy vissza megyek a regi egyetememre. Abban bizok, hogy az segit. Szerintetek? Ti mit tennétek a helyembe?
2012. dec. 5. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Bármilyen rossz is, de szerintem azlenne a legjobb, ha szakítanál vele! Nem érdemel meg. Menj vissza a régi egyetemre, ismerj meg másokat, ezt a bunkót pedig felejsd el! Csak szenvedsz miatta!
2012. dec. 5. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Találkozzál a barátaiddal sűrűn.Őt meg hanyagold.Pótolj be mindent,ami kimaradt az életedből mostanában.
2012. dec. 6. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!