Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok, mit kéne tenni? :S

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden, de ha mégse sikerül, előre is bocsi.

Szóval.

November elején megismertem egy lányt a facebook segítségével. Eleinte csak egy közös érdeklődési pont kapcsolt minket össze, aztán kiderült, hogy szinte minden közös bennünk. Én akkor egy másik nőügyben kellett döntést hozzak, és ebben ő is támogatott engem. Miután azt az ügyet lezártam, éreztem, hogy kezdek rá nemcsak barátként tekinteni... és ezzel ő is nagyon így volt, konkrétan mondta nekem, hogy szeret. Így lett az, hogy találkoztunk, és bizony szép lassan kialakult a kapcsolat, a szerelem, és összejöttünk. Azóta már találkoztunk mégegyszer... és itt jön az első bökkennő: azért csak egyszer, mert vidéki, és laza 180 km van köztünk. Engem ez akkor nem érdekelt, és belementem a távkapcsolatba. Tudni kell, hogy szegénynek elég ,,kalandos" élete van, megszállott volt exxel megtámogatva, de elfogadtam így, és együtt vagyunk.

És most jön a problémafaktor.

Bizony bejött a képbe egy másik csaj, akivel durván 3 éve ismerjük egymást (közös baráton keresztül), de 1,5 évig nem beszéltünk egymással nézeteltérésből fakadóan. Most viszont (durván 1 hónapja) bizonyos ,,élethelyzetek" összehoztak minket újra, és találkozgatunk. (Neki is van párja.) Ma itt volt nálam, és bizony... hát, elég intim volt a hangulat. Nem történt semmi komoly, semmi megcsalás... de bennem, és benne is feltörtek a régi érzelmek... annál is inkább, mert ő éppen elég rossz passzban (szakítófélben) van a barátjával, engem pedig a folyamatos távolság okozta kín mardos, hogy nem tudok a párommal lenni csak hetente, de inkább kéthetente csak néhány órát... hogy nem tudok azonnal mellette lenni, ha a helyzet úgy kívánja.

Szóval elég nagy gubancba kerültem, és itt most nem is rólam van szó, hanem arról, hogy egyik lánynak se akarok rosszat. Ti mit tennétek? Tapasztalat esetleg hasonló helyzetből fakadóan?

Kérek mindenkit, hogy normális hangnemben kommenteljen, ha kritikát fogalmaz meg, akkor is! Előre is köszönöm mindenkinek!

2012. nov. 30. 01:29
 1/1 anonim ***** válasza:
döntsd el, hogy kit szeretsz jobban, kivel érdemesebb lenned (mindkét félnek a legjobb legyen)
2012. nov. 30. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!