Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem értem a helyzetet! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem a helyzetet! Mit kell ilyenkor tenni? Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok és egy velem azonos korú lánnyal vagyok együtt több mint 2 éve!Találkozni akartam vele és azt a választ kaptam h neki nincs kedve hozzá,mert nem tudja h szerelemből szeret e vagy nem!Kicsit hirtelen jött mert nem számítottam erre!Gondolt arra is h szakít velem de inkább csak az járt a fejében h idő kell neki h egyedül legyen és tisztázza magában a dolgokat!Ez a szünet már majdnem két hete tart és hiába írom neki h mennyire szeretem és h mennyire hiányzik nem tud dönteni!Nem is volt semmi probléma köztünk mindig is megvoltunk!Nem szeretném elveszíteni!Vissza akarom nyerni a szívét!
2010. júl. 21. 00:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Adj még neki egy kis időt, mást nem tehetsz.

Amúgy nem akarlak elkeseríteni, de ha már két hete tart a szünet, akkor szerintem ne számíts túl sok jóra.

Amennyiben szakítás lesz a vége (azért szurkolok neked, hogy ne így legyen), akkor úgysem lesz nagyon semmi, ami vigasztalhatna, de gondolj arra, hogy még fiatal vagy, simán megtalálhatod a társadat.

2010. júl. 21. 00:44
 2/14 BlacktigerXXX ***** válasza:
100%

Üdv!

Ott a hiba hogy írogatsz neki stb. sztem Vegyél erőt magadon, és ne adj életjelet magadról neki. mondjuk 2 napig. mobil kikapcsol, stb. Tapasztalatból mondom. én 3-4 hónap után jártam ebben a cipőben. erre műfater mondta mit tegyek. 1 nap elég volt. :) És szurkolok hogy összejöjjön. :) sztem egy próbát megér neked is!És csak ügyesen! mobil kikapcsol, iwiw,stb semmi. Persze csak javaslat, ami 1x már tuti hasznos volt. ja azóta eltelt 7 év és együtt élünk. ;)

2010. júl. 21. 00:58
 3/14 A kérdező kommentje:
megpróbálom!köszi a tanácsot!:)
2010. júl. 21. 01:09
 4/14 anonim ***** válasza:

Alapvetően az utolsó válaszolót tudom megerősíteni.

Mostantól ne írj neki, ne hívd fel! Ez nagyon fontos. Két eset lehetséges: vagy ő sem ír, ő sem hív, és akkor ennyi volt a történet, ugyanis az alapján, amit leírtál, sajnos az a benyomásom, hogy amiről itt szó van, az nem a szokásos "próbatétel", amivel időnként a nők szórakoztatják a férfiakat, hanem unalom miatt már jó ideje épül lefelé a kapcsolatotok (a nő szemszögéből! te ezt észre se veszed, mert a férfi máshogy működik).

A másik lehetőség pedig az, hogy nem vesztette el még teljesen az érdkelődését irántad, és amikor beszünteted a hívogatását, az írást neki stb., akkor azzal egyrészt jelzed, hogy a türelmed véges, nem csúszol előtte térden (vagyis van benned valami kis férfiasság), másrészt pedig a nő elkezd gondolkodni azon, hogy ha eddig könyörögtél neki, akkor most hirtelen miért nem. Természetesen rögtön azt fogja gondolni, hogy esetleg új nő lépett színre, ami elindítja benne a versenyzési ösztönt és a féltékenységet, és _csak ettől_ már sokkal jobb lesz a véleménye rólad (hihetetlen, de ilyen primitíven működnek a nők - persze a férfiak se bonyolultak).

És akkor előbb-utóbb felhív. Van, aki odáig megy a manőverezésben, hogy pl. megszervezi, hogy a telefont, amikor a nő végül hív, nőbarátja vegye fel ("Kicsoda? a Jolán? Ja, a Bélát keresed? Bocsika, nem tudom adni, itt felejtette nálam a telefonját, amikor itt volt tegnap, majd megmondom, hogy kerested"), vagy legalábbis a telefonhívás olyan helyzetben érje, amikor egy buli hangjain át kell beszélni a telefonon. Ez általában olyan féltékenységi reakciót és versenyösztönt indít el a nőkben, ami csodákra képes.

Megjegyzem, hogy amit leírtunk, az csak az életmentő lépés, csak az első lépés a kapcsolat helyreállítása felé.

2010. júl. 21. 04:20
 5/14 A kérdező kommentje:
remélem h nekem is összefog jönni!
2010. júl. 21. 06:09
 6/14 anonim ***** válasza:

Legyél erős, és ne keresd őt! Ha most kibírod egy kicsit nélküle, akkor később 100-szorosan megtérül a türelmed.

A 04:20-as nagyon jól leírt mindent, hallgass rá, mert látszik rajta, hogy nem a levegőbe beszél. Sőt még nekem is adott hasznos tanácsot (barátnőnél felejtett telefon) amit ha ilyen helyzetbe kerülök alkalmazni fogok.

2010. júl. 21. 10:29
 7/14 A kérdező kommentje:
04:20-as mit javasolsz meddig ne beszéljek vele?1 hét vagy az sok?
2010. júl. 21. 11:39
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 11:39

Ebben a helyzetben MÁR nincs időkorlát.

Ugyanis kb. 90% az esélye, hogy a kapcsolatotok halott. (Nem most halt meg, hanem régóta az, csak a nő nem bírta veled közölni.)

Ezért egyáltalán nem kell felhívnod. Vagy hív előbb-utóbb, vagy nem hív. Ha hív, akkor a kapcsolatotok nem halott, és úgy tudod újra felvenni a fonalat, hogy erősödött a pozíciód. De ehhez az kell, hogy ő hív és nem te hívod. Ha 1-2 hét múlva sem hív, akkor valószínűleg azt gondolja, hogy "Na végre, észrevette magát és lekopott". És akkor neked sem érdemes ugrálnod.

Ugyanis a történet arról szól, hogy adott vagy te és a nő. A nő érdeklődése az irányodban csökken, mert az értéked a szemében csökken.

Ha átértelmezed a helyzetet, ti. eddig te szaladtál utána és könyörögtél neki, most viszont hirtelen flegmább vagy és azt várod, hogy ő kezdeményezzen, ezzel egy új helyzetet ajánlasz fel neki, amiben te férfiasabb szerepet játszol, amivel növeled előtte a presztízsedet. Ugyanis azt fogja hinni, hogy valamiért kevésbé vagy rászorulva most, mint korábban. Ennek a hátterében pedig (női logika) csakis az lehet, hogy bimbózik valami más nővel egy új kapcsolatod. Esetleg ezt azzal fokozhatod, hogy ő felhív, hogy találkozzatok, és te meg is beszélsz vele találkozót, de csak X óráig érsz rá, mert utána "az egyik haveri körömmel, akiket nem ismersz" elmész bulizni stb. Ezzel csökkented az ő jelentőségét és emeled a saját értékedet. Eddig te könyörögtél a nőnek, most ő versenyt fut az idődért a baráti köröddel, akit ő "nem ismer" (semmi sem frusztrálja jobban a nőt, mintha nem látja át a kapcsolatrendszeredet. Ez automatikusan izgatja, tehát növeli az értékedet).

Itt most az egész történet arról szól, hogy ki könyörög kinek, ki versenyez kiért, ki üldöz kit. Ezt kell megfordítanod néhány ártalmatlan, apró művelettel. Ha sikerül, javul a helyzeted, ha nem sikerül, akkor vége az amúgy is haldokló kapcsolatnak.

Tehát ha ő felhív, akkor folytatódhat a kapcsolat, jobb feltételekkel. Ha nem hív fel, akkor meg úgyis mindegy.

De beszélnék még egy fontos dologról. Lehet, hogy azért hív fel, mert találkozni akar veled, hogy szakíthasson.

Felhív, mert "beszélgetni" akar veled valahol. Ez magyarul az ünnepélyes szakítás. Ne ess kétségbe. Menj el a megbeszélt randevúra, pontosabban beszéld meg vele olyan helyen, ami nem a lelkizésre, hanem a szórakozásra alkalmasabb (erdő, tópart, park nem jó, hangulatos kiskocsma jó). Nem rossz módszer, ha találkozáskor pl. nem csókolóztok a szokásos módon, csak puszi van. Ez egy erős módszer, nagyon hatásos lehet. Még véletlenül egy haverod is ott lehet, hogy a lelkizésre ("térjünk a lényegre") ne legyen módja a nőnek, és ez abszolúte ne "randevú" legyen, hanem csak egy kellemes este a haverokkal (köztük a nővel, mint egyik haverral). Igyatok, szórakozzatok, legyél könnyed, homorizálj, érezd jól magad. Ebben sokat segít, ha jelen van 1-2 haverod (ne több, de 1-2 lehet). Ekkor az történik, hogy eltöltesz a nőddel egy kellemes estét, vélhetően jobb hangulatban, mint az utóbbi randevúitok, és olyan emlékek/hangulatok jönnek benne vissza, amik az ismerkedésetek idejére emlékeztetik.

Ezzel nemcsak elodázod a szakítást, hanem még az is lehet, hogy megakadályoztad. Persze ez csak tűzoltás, hosszú távon sok mindenen változtatni kell.

Az is jó módszer, hogy ő felhív, hogy találkozzatok. Te elrendezel egy egész estés programot. Ha ő arra nem jön, akkor valamivel kibújsz a találka alól, neked csakis olyan alkalom feleljen meg, amikor egy egész estés programot a nőre tudsz tukmálni. Pl.: találkoztok X helyen du. 3-kor, onnan 4-kor átmentek a haverokhoz és buliztok éjjelig. Ez azért jó, mert találkoztok, megvan a lelkizés, 3:30-ig lezavarjátok a szakítást, utána végigbulizzátok az estét, immár a "komoly kapcsolat" terhétől mentesen, szabadon, vidáman. Lehet, hogy másnap hajnalban a buli úgy ér véget, hogy erősebb a kapcsolatotok, mint a szakítás előtt.

Egy-két szakítás tehát belefér, sőt. Ezt részletesen nem magyaráznám meg, de mindenki, aki kicsit tapasztalt, megerősíti.

2010. júl. 21. 16:22
 9/14 A kérdező kommentje:
Kicsit azért elkeserít ez az egész!Az a baj,hogy nekem ez az első ilyen helyzetem (úgy értem h olyan lánnyal akivel ilyen sok ideje vagyok együtt,persze volt előtte is barátnőm több is csak nem ilyen hosszú távon és nem annyira szerettem őket mint most ezt a lányt)és nem nagyon tudom kezelni meg nehezen is fogom magam túl tenni rajta ha nem jön össze!:( Mindenféle képen megfogadom a tanácsod!Köszönöm a segítséged!
2010. júl. 21. 17:56
 10/14 anonim válasza:
bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de 16:22-es, nem tudnék neked valahol írni? igen jártasnak tűnsz a témában, nekem pedig lenne egy kérdésem
2010. júl. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!