Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mit javasoltok? (bővebben lent)
ttttizenhároméves?:O húha
hát két hét után a parfűmöt ha lehet még ne add át.. max ha valami szülinapja van vagy ilyesmi
ne halmozd el ajándékkal, mert akkor úgy fogja érezni, hogy neki is kell adnia, és akkor ilyen kötelességi körbe kerültök (és ráadásul arányosan még többet jár shoppingolni:D)
hagyd annyit lógni azzal akivel akar, amennyit akar... nem kötelessége egyikőtöknek sem a másikkal lenni, de ha jól érzitek magatokat együtt, akkor úgyis egymással akartok lenni
ne parázz
amúgy bocsoánat, de mit csináltok 13 évesként? mármint miből áll a járás?
kis Don Juan:D 13 éves koromban még.. nemmondom mit csináltam:D
19/F
Ó de édes vagy! Mármint tényleg, de szerintem már az nem oké amit eddig leírtál.
Nem csak az egyik félnek kell igazodni. Értem, hogy te most oda vagy érte, de hosszú távon ez teljesen ki fog meríteni.
Tanács: hagyj fel az állandó ajándékozgatással, légy vele kedves, tölts vele minél több időt (persze nem kell minden percben egymáson lógni).
A legfontosabb hogy hagy élni. Tehát hagyd hogy csináljon azt amit akar (persze normális keretek között)
A túl sok ajándék nem jó dolog főleg 2 hét után persze ha születésnapja van vegyél neki 1-2 dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!