Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » LÁNYOK! Mit javasoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mit javasoltok? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel kettő hete járok, és nem akarom elbaltázni a kapcsolatot, szóval vettem már neki méregdrága parfümöt, sziva alaku csokit, meg verset is irtam, csak azt szeretném kérdezni, hogy hogyan ne baltázzam el? Ugyértem nagyon sokat haggyam lógni a barátnőivel, meg shopiingolni is órákig tud, és nem akarom elrontani a kapcsolatot. Mit tegyek hogy oda is figyeljek rá, meg eggyütt is legyünk? 13/f

2013. jan. 5. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:

ttttizenhároméves?:O húha

hát két hét után a parfűmöt ha lehet még ne add át.. max ha valami szülinapja van vagy ilyesmi

ne halmozd el ajándékkal, mert akkor úgy fogja érezni, hogy neki is kell adnia, és akkor ilyen kötelességi körbe kerültök (és ráadásul arányosan még többet jár shoppingolni:D)

hagyd annyit lógni azzal akivel akar, amennyit akar... nem kötelessége egyikőtöknek sem a másikkal lenni, de ha jól érzitek magatokat együtt, akkor úgyis egymással akartok lenni

ne parázz

amúgy bocsoánat, de mit csináltok 13 évesként? mármint miből áll a járás?

kis Don Juan:D 13 éves koromban még.. nemmondom mit csináltam:D

19/F

2013. jan. 5. 18:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Ó de édes vagy! Mármint tényleg, de szerintem már az nem oké amit eddig leírtál.

Nem csak az egyik félnek kell igazodni. Értem, hogy te most oda vagy érte, de hosszú távon ez teljesen ki fog meríteni.

Tanács: hagyj fel az állandó ajándékozgatással, légy vele kedves, tölts vele minél több időt (persze nem kell minden percben egymáson lógni).

2013. jan. 5. 18:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, de így el fogod kényeztetni:D amikor nincs más programja és van valami ötleted akkor hívd el. Csak légy magabiztos, ha már sikerült összejönnötök, akkor legalább az ismerkedős résznél nem bénáztad el, pedig akkor az emberek általában jobban zavarban vannak. Nem fogod elszúrni, csak nyugi:)
2013. jan. 5. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Órákig shoppingól barátnőivelXD Na ettől vagyok kiakadva mikor látom a plázákban hogy a sok 12-13 éves kis p*csa költi apucika pénzét...
2013. jan. 5. 18:52
 5/6 A kérdező kommentje:
szóval vegyek vissza az ajándékozással? oksa:) köszi a tippeket^^
2013. jan. 5. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A legfontosabb hogy hagy élni. Tehát hagyd hogy csináljon azt amit akar (persze normális keretek között)

A túl sok ajándék nem jó dolog főleg 2 hét után persze ha születésnapja van vegyél neki 1-2 dolgot.

2013. jan. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!