Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mennek tönkre olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mennek tönkre olyan hamar a kapcsolatok?

Figyelt kérdés
Mostanság miért az lett a jó meg a menő, hogy vkinek minél több csaja/pasija legyen? Most nem a felnőttekre gondolok hanem a tinikre. Meg miért van az, hogy alig vannak olyan párok akik rendesen ki tudnak tartani egymás mellett nem pedig egy kis veszekedés után szétmennek? Ha egyik a másikat megcsalja vagy hasonló akkor oké megértem. De így?? Vélemények/tapasztalatok? Csak normális válaszokat!
2013. jan. 20. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én specc nem tudom miért ment szét a kapcsolatom egy hét után...de szétment...nem én szakítottam...én ugy érzem mindent megtettem hogy jó legyen. Nekem nem kell sok...hanem egy akivel tényleg jó...de a mai világban nehéz ilyet találni
2013. jan. 20. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Hát mert tinik. Naponta változik az álláspontjuk. Ha nem a hormonok, akkor a TV meg tinimagazinok miatt. :D
2013. jan. 20. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért, mert nem igazán a szeretet kell, csak a tény, hogy legyen a másiknak valakije. Legalább is én így jártam, az exem 1 hónap után dobott, hogy "már nem szeret". Gondolom, rámunt, vagy jött valaki jobb. Mindenestre pótléknak tökéletes voltam. Szomorú dolgok ezek...
2013. jan. 20. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

Sok a rhibanc nagyon de nagyon nagyon sok!!

Sok a kis bhuzi aki csak kihasználja a csajokat vagy fossá csalja öket.

Ezek mellett meg azt hiszik, hogy ha vita van akkor nem illenek össze.

Ezeken kivül fogalmam sincs!

2013. jan. 20. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
égyénfüggő, van ilyen, meg olyan tini is, ők még befolyásolhatóbbak jobban a divat által, és ha a korosztályuk többsége ezt teszi, akkor mennek utánuk, mert az a mérce, és a legtöbben a szüleiktől is ezt látják, rengeteg a válás, félrelépés, stb. te ezek szerint szerencsés vagy, mert más mintát láttál, mint a nagy átlag (vagy épp a rossz minta miatt akarod másképp, akkor meg kivételes vagy)
2013. jan. 20. 17:29
 6/8 A kérdező kommentje:
A mi családunkba is vannak olyanok akik félreléptek, de engem nem nagyon érdekel, én nem arról veszek példát. Csak sok osztálytársam olyan, h "húú szakítok a barátommal mert találtam jobbat" ez most mi? o.O Sztem annyira szánalmas, nekem is van barátom de soha nem tudnék ilyet megtenni, h kidobom azért mert találtam mást.. Ha szoktunk is vitatkozni azt megbeszéljük és kész, nem pedig egyből a szakítás.
2013. jan. 20. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok a fogyasztói társadalom által kitermelt értéktelen ember. Ők a pillanatnak élnek és nem képesek se hosszútávon gondolkodni, se maradandót alkotni. A kapcsolataik is csak a jelenben léteznek, jövőjük nincs.
2013. jan. 20. 17:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tinik még nem a funkcionalitást keresik a kapcsolatokban, pusztán a magukban kialakuló etalon képet formázzák. Ha felnősz a kapcsolat keresésre teljessen új okokat fogsz találni. Ameddig tini vagy valószínüleg otthon élsz, így nem az önálló élet fenttartása lesz a cél (plusz nem a magány érzelmi kompenzációja hisz ezeket még megkapod a rokonoktól). Felnőttként már olyan dolgok vállnak fontossá mint, hogy legyen kihez hazamenni, legyen kivel megoldani az étkezést, a számlák fizetését, a családalapítás..stb. Sajnos ezekre a média is ráerősít, hisz mindenhonnéd csak a 'szar' ömlik a fiatalokra. Műsorok ahol lecsúszott emberek állatiassan viselkednek egymással, mintha csak azt szugerálnák, hogy legitim ilyen embernek lenni. Újságok, internetes oldalakról szintén csak ez jön, semmi pozitív, az embert fejlesztő infó. Tiniként pedig fogékony az ember az ilyenre hisz nincs kialakult világképe illetve értékrendje.. az többekközött ezek szerint is formálódnak.
2013. jan. 20. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!