Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az oka annak, hogy több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy több ismerősömnél is gimnáziumban kezdődött,6-8 éves kapcsolatok mentek tönkre? Ez törvényszerű? Történt veletek is hasonló?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 28. 15:37
 1/9 anonim ***** válasza:
elmondom miért. mert nem élték ki magukat.
2010. ápr. 28. 15:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Pontosan azért, amiért az előttem szóló írta.
2010. ápr. 28. 15:43
 3/9 anonim ***** válasza:
mi ez a kiélés dolog? miért gondolja mindenki hogy minden fiatalnak mindenkivel össze kell feküdni? fursca erkölcsök. 17 vagyok, de csak komoly kapcsolatot szeretnék eszem ágában sincs mindenkivel aki szembejön lefeküdni. De tény, hogy sik fiatalnak sajnos ez a "kiélés" kell.
2010. ápr. 28. 15:53
 4/9 anonim ***** válasza:
nem a szexre értettem a kiélés dolgot, hanem haverok, buli, fanta.
2010. ápr. 28. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
de persze a szex is fontos
2010. ápr. 28. 15:55
 6/9 anonim ***** válasza:
de attól még lehetnek haverok, buli meg a kár fanta is hogy ha valakinek van komoly kapcsolata.
2010. ápr. 28. 15:56
 7/9 anonim ***** válasza:

de nem olyan szinten, mint aki egyedülálló.

aztán 30 évesen jönnek rá, hogy nem éltek.

te a 17 éves fejeddel ne mondd nekem, hogy eleget éltél.

és is ugyanezt tapasztalom amit a kérdező fentebb leírt.

ez nem véletlen.

2010. ápr. 28. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát igen vízválasztó a 9 év. megfigyelések szerint
2010. ápr. 28. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
A gimnázium elhagyása után egy teljesen új világba kerülsz, új társaság, új kihívások, minden megváltozik, az emberek is változnak. Gyakran a "régi világban" kezdődött kapcsolat nem állja ki ezt a próbát.
2010. ápr. 28. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!