Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom hanyagol a kondizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hanyagol a kondizás kedvéért, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben alig találkoztunk, mert vizsgaidőszaka van. A heti 3 minimum edzése az megvolt, velem múlt héten viszont csak 1szer találkozott (azt is jó, ha 2 órára), és ezen a héten is csak 2szer fogunk, de a heti 3 edzést mindenképp megtartaná (ami azzal jár, hogy holnap, amikor találkozunk, vagy hazaküld, vagy ott malmozok a szobájában, amíg vissza nem ér, mert nem hajlandó magával vinni a konditerembe).

Elvileg egy hónapot már így is kihagyott, de akkor ez az egy alkalom mit számít már neki? Mit tegyek, vagy hogy tudnám megértetni vele, hogy így tényleg úgy jön le, mintha a kondizás neki fontosabb lenne, mint én?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 20. 15:21
1 2 3
 21/25 kendrazoltan ***** válasza:
Ne kapd fel a vizet a durva megjegyzésekre...egyesek képtelenek emészthető formába önteni a tiéddel ellentétes véleményüket...a lényeg, hogy ne reagáld túl a dolgot, a vizsgaidőszaknak nemsokára vége, akkor majd te is megnyugszol kicsit és lesz több időtök, hogy leüljetek és egy tartalmas beszélgetés formájában összehangoljátok a programotokat...
2013. jan. 20. 17:34
 22/25 anonim ***** válasza:
na bummm! ha meg nem elég izmos akkor meg az a baj! örülj annak, hogy olyan palid van aki foglalkozik magával és még tanul is. az előző kérdés alapján hisztisnek gondoltalak, ez most sem változott. ha tanulni kell akkor kell, ha edzeni kell akkor kell!
2013. jan. 20. 18:28
 23/25 Joshy Ca$h ***** válasza:
Ember ő azt írta 2 órát találkoznak egy héten, én is jártam kondizni, de ettől többször látogattam meg a barátnőmet. Vagy lehet ti túl sokat szert szedtek aztán nem áll a cerka mi? :D
2013. jan. 20. 19:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha kihagyott egy hónapot akkor épp itt az ideje a rendszeres edzésnek, neked pedig nincs igazad.

Hogy miért, azt nem írom le, mert már előttem megtették jópáran.

2013. jan. 21. 08:14
 25/25 anonim ***** válasza:
40%

Fogadd el,vagy lelépsz.

Nekem is az a legfontosabb,jövő,karrier,Hawaii-dizsi napszemcsi,edzés edzés,önfejlesztés és csak utána a csaj.

Ha valakinek nem tetszik ott egy szép kis ajtó kivűlről ha megkérlek csukd be édes,oké?Köszi,csá,sok sikert.

Kb. ennyi lenne,akkor úgy vok vele ha neki nem tetszik,hogy egy tökéletességre törekvő pasija van akinek pénze,jó teste is van,akkor lehet menni keresni kis Jauzskát aki panelproli és el van otthon meló meg van előre lépés semmi,de állandóan a csaj seggében van,akinek ez kell hajrá.

2013. jan. 22. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!