Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom hanyagol a kondizás kedvéért, mit tegyek?
Az utóbbi időben alig találkoztunk, mert vizsgaidőszaka van. A heti 3 minimum edzése az megvolt, velem múlt héten viszont csak 1szer találkozott (azt is jó, ha 2 órára), és ezen a héten is csak 2szer fogunk, de a heti 3 edzést mindenképp megtartaná (ami azzal jár, hogy holnap, amikor találkozunk, vagy hazaküld, vagy ott malmozok a szobájában, amíg vissza nem ér, mert nem hajlandó magával vinni a konditerembe).
Elvileg egy hónapot már így is kihagyott, de akkor ez az egy alkalom mit számít már neki? Mit tegyek, vagy hogy tudnám megértetni vele, hogy így tényleg úgy jön le, mintha a kondizás neki fontosabb lenne, mint én?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Ez egy vacak kamunak tűnik.
Másrészt baromságokat írsz.
Èn is kondizok és képzeld van párom,családom,barátaim.
Talàn mert az én barátnőm megérti,hogy fontos az egészség,a sport és szereti az izmaim,és nem olyan önző mint TE?
"Az utóbbi időben alig találkoztunk, mert vizsgaidőszaka van."
Ezen nem értem mi annyira meglepő? Vizsgák vannak, el kell fogadni, hogy most egy ideig nem jut annyi ideje az egyéb elfoglaltságaira mint egyébként. De a vizsgaidőszak véget fog érni és akkor majd több ideje marad például veled foglalkoznia.
Ha ez az átmeneti figyelem hiány téged ennyire kiakaszt akkor a hiba benned van. Lehetnél kicsit rugalmasabb.
Nos...korából kiindulva talán jobban meg tudom fogalmazni a fennálló problémát, mint azt ő megtehette személyesen. Először is szögezzük le: jómagam 27 éves ffi vagyok, 191 cm, 105kg, 18 év küzdősport múlttal és jelennel, mindezt konditeremmel kiegészítve.
Tehát a gond az, hogy elbeszéltek egymás mellett...az elhivatottság fontos dolog, ezt meg kell, hogy értsd. A konditerem nem csupán arról szól, hogy feszíthessen valaki a strandon, mint ahogy például a horgászás sem csupán arról szól, hogy az ember halat fogjon. Sokszor a velejáró körülmények és javak többet érnek, mint maga a cselekvésből adódó végeredmény. Saját példa:
Amikor átmenetileg szüneteltettem az egyéb sporttevékenységem, csak a kondi maradt. Időponttól és időjárástól függetlenül mentem minden egyes nap, ha elértem a nyitva tartást. Szabadnapon felkeltem korán, hogy úgy mehessek, hogy nincsenek sokan...nekem 2 munkahelyem van párhuzamosan + másoddiplomát csinálok mellette, úgyhogy pontosan tudom, milyen az, ha valakinek kevés az ideje. Volt olyan hónap, amikor összesen 2 szabadnapom volt, de szakadatlanul, minden egyes nap, heti 7 alkalommal voltam a teremben, ha még nyitva volt, mikor odaértem (egyik munkahelyhez reggel 5-kor kelek és ált. este fél 9-kor értem a teremhez, 10-negyed 11 felé pedig haza). A párom egyszerűen megértette, hogy elhivatottsággal vagyok a tevékenység felé, továbbá azt is összesen 1-szer kellett neki elmondjam, hogy nekem sokszor ez az egyetlen szórakozásom és az egyetlen lehetőségem arra, hogy az egész nap felhalmozódott feszültséget levezessem. Mérlegelt és kb 5 másodperc alatt megértette, hogy inkább tovább vár 1 órával minden egyes nap, ha a fennmaradó időt felhőtlenül és felesleges feszültségtől mentesen tudjuk együtt tölteni (pl esténként 2 óra helyett így maradt 1)...
Nem illetek egymáshoz.
Te egy elkényeztetett pics@ vagy. Ő pedig eljár edzeni, ami fontos neki.
Ez nem azt jelenti, hogy te ne lennél az. Csupán az edzés az olyan, mint a szarás, a kaja vagy az alvás. Nem jársz le, akkor úgy kell és hiányzik, mert az életed része, mintha nem kapnál kaját.
Ha engem egyetlen kiscsaj is megkérne, h hanyagoljam már az edzést, amit 5 éve csinálok, akkor elmesélném neki, hogy nekem ez bizony az életem része. Valószínűleg abban, hogy engem választott az is közre játszik, hogy nem nézek ki úgy, mint egy telefosott zacskó. Szóval vagy elfogad így és nem rinyál, vagy elhúz a f@szba. Tőlem lejöhet hozzám edzeni, bizonyos körülmények között kész vagyok kompromisszumokat is kötni. De, ha választanom kellene, hogy enyelegjek és punnyadjak egy kiscsajjal vagy edzek, akkor inkább az edzést választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!