Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom hanyagol a kondizás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom hanyagol a kondizás kedvéért, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben alig találkoztunk, mert vizsgaidőszaka van. A heti 3 minimum edzése az megvolt, velem múlt héten viszont csak 1szer találkozott (azt is jó, ha 2 órára), és ezen a héten is csak 2szer fogunk, de a heti 3 edzést mindenképp megtartaná (ami azzal jár, hogy holnap, amikor találkozunk, vagy hazaküld, vagy ott malmozok a szobájában, amíg vissza nem ér, mert nem hajlandó magával vinni a konditerembe).

Elvileg egy hónapot már így is kihagyott, de akkor ez az egy alkalom mit számít már neki? Mit tegyek, vagy hogy tudnám megértetni vele, hogy így tényleg úgy jön le, mintha a kondizás neki fontosabb lenne, mint én?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 20. 15:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
2013. jan. 20. 15:22
 2/25 kendrazoltan ***** válasza:
Mennyi idős? Szórakozni jár? Dolgozik? Hosszasabb választ adhatok, ha ezekre válaszolsz nekem...
2013. jan. 20. 15:23
 3/25 A kérdező kommentje:
gondoltam, az én szemszögemből tán másképp látszik a dolog, és más válaszok is érkeznek rá. Az ő kérdésére inkább a kigyúrt izomagyak válaszolnak, akiknek barátnő ide-oda, az edzés az élete. Én nem akarok csak második lenni a kondizás mellet.
2013. jan. 20. 15:24
 4/25 anonim ***** válasza:
35%
de egyébként meg baromság az egész... neked nincs semmi dolgod ahova eljársz? mit szólnál, ha a barátod azt mondaná, hogy oké, akkor most ne menj táncra vagy mittudoménhova, szórakozni, vagy kiruccanni a barátnőiddel, mert most veled akar lenni... ne sajátítsd ki.. amit tud időt veled tölt, legyen már ennyi elég...
2013. jan. 20. 15:24
 5/25 A kérdező kommentje:
21 éves, mostanság vizsgák miatt annyira nem járt szórakozni, egyetemre jár, nem dolgozik.
2013. jan. 20. 15:25
 6/25 anonim ***** válasza:

Most komolyan? Mennyi az esélye annak, hogy a pasi és a lány is felteszi a problémára vonatkozó kérdését egyazon napon alig fél óra eltéréssel?

Véletlenek nincsenek...

2013. jan. 20. 15:26
 7/25 anonim ***** válasza:
Amíg itt beszélitek ki a dolgaitokat másoknak, és nem otthon négyszemközt, addig semmi nem fog változni.
 8/25 anonim ***** válasza:
Jarj el vele edzeni.
 9/25 anonim ***** válasza:
47%

"Én nem akarok csak második lenni a kondizás mellet."

Na felbiggyesztette a kérdését az ellenkező is!

Miért akartod az életét ennyire befolyásolni? Most ennyire irányítani akarod? Nem halsz bele ha nem lógtok éjjel-nappal!

2013. jan. 20. 15:29
 10/25 Joshy Ca$h ***** válasza:
Ja miért nem mész el vele? Ha meg nem akarj hagyd ott, ha jobban szeret a súlyok alatt lenni mint alattad:)
2013. jan. 20. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!