Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyagol a szerető. Mi lehet az ok?
Figyelt kérdés
A szeretővel minden hétvégét együtt töltök..Már 2 hete programjai vannak..nem találkozunk.1 hónapja tervezte a közös jövőt,már fel sem hozza..(válófélben van,a feleségével csak lakótársak!!)2012. szept. 21. 18:24
1/20 anonim válasza:
Te vagy a sokmilliomodik hülye p. aki bedől ennek a szövegnek. Gratulálok.
2/20 anonim válasza:
Hat ezt jol megszivtad, kihasznalt.
3/20 A kérdező kommentje:
10 hónapja működik..
2012. szept. 21. 18:29
4/20 anonim válasza:
10 hónapig jól szórakozott veled most jól elvan a feleségével te meg koppantva lettél :) taps!
5/20 anonim válasza:
te arra kellettél, h a hátadon kimásszon egy rossz kapcsolatból, talán a jövőben még lesz szex, de kapcsolat biztosan nem
6/20 anonim válasza:
megmondom mi ez, Isteni igazságszolgáltatás, vagy Karma ahogy tetszik <--nekem nagyon :D
7/20 A kérdező kommentje:
A feleségének is van szeretője,nyílt titok!Tőle abszolult nem tartok,annál jobban más ismeretlen nőktől!
2012. szept. 21. 18:36
8/20 anonim válasza:
Gratulálok, nagyon okos "nő" lehetsz :D Most komolyan, van, aki tényleg beveszi ezt a válófélben vannak dumát? Vagy csaj az önáltatás miatt fontos?
9/20 anonim válasza:
Édes istenem :D Ez nagyon gáz.. :D Így legyél szerető :D .. MEgérdemled!!!
10/20 A kérdező kommentje:
Úgy látszik egy kicsit fogalmatlan vagy!:))Miszerint én nem tettem semmi olyat..ahogy írtam nincs köztük semmi!!Előttem sem volt!!Nem tanított meg anyád vagy a tanárnéni helyesen írni???:)))))))))
2012. szept. 23. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!