Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy eve vagyok valaki szeretoje. En szeretem de o mindig maskep viselkedik neha mintha szeretne maskor meg nem. Nekem igy is jo csak vele lehessek. Mit tegyek hogy megtudjam mit erez?
Ez nem ilyen egyszerű.
Szerintem ülj le vele, és beszélgessetek.
Kérdezd meg mi a szándéka veled, mik a tervei a jövőben.
Én nem tartom helyesnek azt a szeretői kapcsolatot ami csak erről szól, és a kapcsolatban élő fél nem képes tovább lépni.
Sajnos az ember nem mindig képes kilépni egyedül, és addig bnem lép amíg nem lesz biztos a másikban.
Ha valaki már szeretőt tart, hidd ell, javíthatatlan ezirányú problémája van. (van kivétel, ami esetleg betegségből származik, ilyet is láttam már).
De ha csak az a célja, hogy megkapja azt amit otthon nem kap meg, és nem képes tovább lépni, akkor hagyd ott, és tömje azt aki pénzt kér érte...
Talán azért ilyen, mert csak dugni jár hozzád.
Annyi eszed sincs, mint egy 6 évesnek, de a dugás az megy...
"Kérdezd meg mi a szándéka veled, mik a tervei a jövőben."
...és reméld, hogy őszintén válaszol. :D
Ugyanis nem az a kérdés, mit válaszol (az egyértelmű), hanem hogy hazudik-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!