Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hanyagol a szerető. Mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hanyagol a szerető. Mi lehet az ok?

Figyelt kérdés
A szeretővel minden hétvégét együtt töltök..Már 2 hete programjai vannak..nem találkozunk.1 hónapja tervezte a közös jövőt,már fel sem hozza..(válófélben van,a feleségével csak lakótársak!!)

2012. szept. 21. 18:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
47%

Az mindegy, ba.szki, akkor is egy dög vagy, akárhogy is, beleronditasz a kapcsolatba!! Egyébként tudod, mire tanitott meg az édesanyám?

1.LEGYEK TISZTESSÉGES!

2.AMI A MÁSÉ, TARTSAM TISZTELETBEN!

3.HA VALAKINEK IGAZA VAN, NE HŐBÖRÖGJEK, NE NEKEM ÁLLJON FELJEBB!!

Gondold ezt át!!!

23l

2012. szept. 23. 14:36
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
12:igazad van.Ennek a senkiházinak lehet anyja sincs...
2012. szept. 23. 16:19
 13/20 anonim ***** válasza:
29%
köszönöm:)
2012. szept. 23. 16:36
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
mégis mit vártál, egy ilyen kérdés után? gyakori tele van olyan emberekkel, akik sok mindent megadnának egy kapcsolatért, köztük én is, még szép hogy mélyen elítéljük az ilyet
2012. szept. 23. 19:55
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Az én kapcsolatom épp egy ilyen kis r.banc miatt ment tönkre...még az sem zavarta a d.göt,hogy vannak gyerekek...r.hadék mind az ilyen "szerető"...de hiába...r.bancoknak áll a világ
2012. szept. 24. 00:52
 16/20 anonim ***** válasza:
58%

Így van, sokan rengeteget szenvedek, amig találnak valakit, akivel boldogok lehetnek, megbízhatnak bennük, gyereket szülhetnek, vállalhatnak, boldogok, erre jön egy viszkető pi.nájú szu.ka, akinek richtig az kell, aki foglalt!

Én végre megtaláltam azt, akivel fel merek építeni egy családot, erre jöttek a hozzád hasonló ku.rvák! Tudtommal csak probálkoztak, de akkor is, még mindíg azon akadok, hogy tudtok ilyen fér.gek lenni!? Ha az én férjemre másznál így rá, nem erősködésből mondom, de én úgy meg vernélek, hogy mentőt kellene hívni! Remélem, egyedül, elhagyatottan fogsz elpusztulni egy durva betegségben, úgy, hogy senki nem lesz ott, hoy bocsánatot kérj, és meggyónd ezt a roha.dék tetted! Tiszta szívből kívánom et neked! Az ilyen fér.gek csak ezt érdemlik....Halj meg, mérhetetlen lelki és fizikai kínok közepette.

Kedves utolso, nagyon sajnállak, ha ez veled történt!:(

Nálunk is jön a gyerek, folyamatban van az esküvő is, remélem, nem fog egy dög se belerondítani!

2012. szept. 24. 11:25
 17/20 A kérdező kommentje:

Úgy látszik nagyon sok hülye és fogalmatlan ember van!!!!Hányszor ismételjem,hogy a feleségének is van pasija!!!Ez nyílt titok!!!Nyugodtan jöhetnek negatív hozzászólások

le.arom:)))Most itt vered a nyálad utolsó...attól,hogy te valószínűleg nem vagy szép,fiatal,csinos még nem kell lehordani:)))Én meg azt kívánom neked remélem nem jön össze a terved és valamilyen "dög" belekóstol a dolgokba:))Hidd el ezt meg te érdemled meg!!!!Mert az írottak láttán nagyon gonosz ember lehetsz!!!!!!!!!!!!!

2012. szept. 24. 16:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Visszament a feleségéhez, vagy lelépett egy fiatalabb, nagyobb mellű, feszesebb seggű, szebb arcú vagy egyszerűen csak kevésbé egomán jellegű csajjal. Kérjük a következőt!
2012. szept. 24. 16:35
 19/20 anonim ***** válasza:
64%

kérdező, te akkor is egy fa.sszopó kur.va vagy, semmin nem változtat ez! ba.szd meg nehogy már neked álljon feljebb a kur.va életbe!!!!Te ítélsz el engem!? Ki lépett bele egy házasságba!? Az hogy a feleségnek is van pasija, az téged nem jogosít fel arra, hogy kur.váskodj!!! Száradjon rá a bőr a fogadra!! 23 éves vagyok, és igen, szép, kapós nő,boldog párkapcsolatban, akinek maradt annyi erkölcse, hogy ne legyen olyan rohad.ék, mint te!

Azt kívánom neked, hogy tapasztald meg azt a szenvedést amit a hozzád hasonló rohadt ku.rvák okoznak! Gondolkozz már el azzal a borsóagyaddal, hogy mibe kavarsz bele, te elmeháborodott!? Pffff ri banc

2012. szept. 24. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
igen, ku rva gonosz vagyok, de akkor te mi vagy? maga a SÁTÁN FATTYA:)))
2012. szept. 24. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!