Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hanyagol a szerető. Mi lehet az ok?
Az mindegy, ba.szki, akkor is egy dög vagy, akárhogy is, beleronditasz a kapcsolatba!! Egyébként tudod, mire tanitott meg az édesanyám?
1.LEGYEK TISZTESSÉGES!
2.AMI A MÁSÉ, TARTSAM TISZTELETBEN!
3.HA VALAKINEK IGAZA VAN, NE HŐBÖRÖGJEK, NE NEKEM ÁLLJON FELJEBB!!
Gondold ezt át!!!
23l
Így van, sokan rengeteget szenvedek, amig találnak valakit, akivel boldogok lehetnek, megbízhatnak bennük, gyereket szülhetnek, vállalhatnak, boldogok, erre jön egy viszkető pi.nájú szu.ka, akinek richtig az kell, aki foglalt!
Én végre megtaláltam azt, akivel fel merek építeni egy családot, erre jöttek a hozzád hasonló ku.rvák! Tudtommal csak probálkoztak, de akkor is, még mindíg azon akadok, hogy tudtok ilyen fér.gek lenni!? Ha az én férjemre másznál így rá, nem erősködésből mondom, de én úgy meg vernélek, hogy mentőt kellene hívni! Remélem, egyedül, elhagyatottan fogsz elpusztulni egy durva betegségben, úgy, hogy senki nem lesz ott, hoy bocsánatot kérj, és meggyónd ezt a roha.dék tetted! Tiszta szívből kívánom et neked! Az ilyen fér.gek csak ezt érdemlik....Halj meg, mérhetetlen lelki és fizikai kínok közepette.
Kedves utolso, nagyon sajnállak, ha ez veled történt!:(
Nálunk is jön a gyerek, folyamatban van az esküvő is, remélem, nem fog egy dög se belerondítani!
Úgy látszik nagyon sok hülye és fogalmatlan ember van!!!!Hányszor ismételjem,hogy a feleségének is van pasija!!!Ez nyílt titok!!!Nyugodtan jöhetnek negatív hozzászólások
le.arom:)))Most itt vered a nyálad utolsó...attól,hogy te valószínűleg nem vagy szép,fiatal,csinos még nem kell lehordani:)))Én meg azt kívánom neked remélem nem jön össze a terved és valamilyen "dög" belekóstol a dolgokba:))Hidd el ezt meg te érdemled meg!!!!Mert az írottak láttán nagyon gonosz ember lehetsz!!!!!!!!!!!!!
kérdező, te akkor is egy fa.sszopó kur.va vagy, semmin nem változtat ez! ba.szd meg nehogy már neked álljon feljebb a kur.va életbe!!!!Te ítélsz el engem!? Ki lépett bele egy házasságba!? Az hogy a feleségnek is van pasija, az téged nem jogosít fel arra, hogy kur.váskodj!!! Száradjon rá a bőr a fogadra!! 23 éves vagyok, és igen, szép, kapós nő,boldog párkapcsolatban, akinek maradt annyi erkölcse, hogy ne legyen olyan rohad.ék, mint te!
Azt kívánom neked, hogy tapasztald meg azt a szenvedést amit a hozzád hasonló rohadt ku.rvák okoznak! Gondolkozz már el azzal a borsóagyaddal, hogy mibe kavarsz bele, te elmeháborodott!? Pffff ri banc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!