Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ment ki az udvarlás a "divatból"?
A lányoknak igényük van rá de mégis a legtöbb férfi kihagyja és rögtön belevág a közepébe.
Miért jó ez?
ok
kérdező: régebben Én is udvarlós típusnak rajzoltam le magam, de nekem valahogy nem jött be a dolog, ne érts félre együtt voltunk a lányal, csak nekem valahogy olyan érzetem lett e kacsolatban h.."mintha alá rendeltem volna magam" a lánynak. Ő persze nem keresett mert mondván, neki udvarolni kell. Semmi bajam nincs az afajta udvarlással, mikor a lány is keresi a fiut, és közösen szerveztek programot, sétáltok beszélgettek.
Meglátásom szerint nem a szex az elsődleges ha őszintén érdekel egy lány,idővel ugyis kialakul, azt azért érezni abból amerre tart egy kapcsolat, és igen, jó az ha előtte szereztek közös élményt, megismeritek egymást mielőtt "elmélyedtek egymásban":)
viszont az ilyen virág meg "cipő" ugye limited...:D... Ahoz kell már egy olyan kapcsolat h vegyek, érsd: nem a kapcsolat elején fog kapni, hanem már jóval utána van inkább rá esély, ...ha nem felejtem el persze:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!