Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ment ki az udvarlás a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ment ki az udvarlás a "divatból"?

Figyelt kérdés

A lányoknak igényük van rá de mégis a legtöbb férfi kihagyja és rögtön belevág a közepébe.

Miért jó ez?

2013. jan. 19. 13:32
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
lol
2013. jan. 19. 14:01
 22/53 anonim ***** válasza:
nem, nem ezért..ez már kicsit közgazdász mese lenne, szóval én értem, meg a többi gazdasági ember:D
2013. jan. 19. 14:03
 23/53 anonim ***** válasza:
mem semmi:D Na uraim Íme a Nő:D
2013. jan. 19. 14:03
 24/53 anonim ***** válasza:
akkor nem lesz se szanda se cipő senem udvarlásosdi:D
2013. jan. 19. 14:04
 25/53 anonim ***** válasza:
Mert nincs rá igény. Ha a nőnek tetszik külsőre a férfi, akkor udvarlás nélkül is összejön vele, ha nem, akkor pedig udvarolhat akárhogy, sose lesz belőle semmi.
2013. jan. 19. 14:05
 26/53 anonim ***** válasza:
Talán azért mert a férfiak megunták az állandó visszautasítást,rengeteg beleölt időt-pénzt és végül semmit nem értek el vele. De ez régen sem volt másképp udvarolgatni az járt aki nem volt elég jóképű! Aki "jó" azt letámadják a nők a boltban,postán,utcán,melóhelyen stb
2013. jan. 19. 14:05
 27/53 anonim ***** válasza:
Udvarolni egy nőnek úgy kell, hogy nem elviszed ide oda, meg veszel neki minden vackot, egy nő az ilyet nem tolerálja. Hanem bókolsz, úgy ahogy az első hetekben, figyelmes vagy, stb...
2013. jan. 19. 14:06
 28/53 anonim ***** válasza:
udvarolni..kinek mi az. Ezek szerint Nálad ez, nincs ezzel semmi...ilyen pasi illik hozzádl. De valakinek mást jelent...
2013. jan. 19. 14:08
 29/53 A kérdező kommentje:
28 kommentelő bocsi h nekem nem az az udvarlás h rögtön lefekszek valakivel :D
2013. jan. 19. 14:09
 30/53 anonim ***** válasza:
hát, én azokat a "szukákat" akiknek a pénzes udvarlás jön be..szánom...én szegényesen élek,éltem, sose kaptam meg bármit, de mégse élném ki rajta magam, hogy a barátom, v aki udvarol, tehetősebb...
2013. jan. 19. 14:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!