Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat tőlem, ha van barátnője?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja rengeteget beszélgetek egy sráccal - hol telefonon, hol neten, hol "véletlenül" összefutunk. Minden beszélgetésünk úgy ér véget, hogy ő azt kéri, majd hívjam, mikor ráérek. Én viszont azt hiszem, komoly barátnője van... de ebben nem vagyok biztos. Viszont nem flörtölget velem konkrétan, kicsit másként közelít, mint általában megszoktam azt fiúktól, így nem igazán találom a pillanatot, amikor rákérdezhetnénk erre a barátnő dologra - bár szinte biztos vagyok benne, hogy van neki. Nem közös a baráti körünk, így mástól nem tudok érdeklődni.2012. dec. 23. 21:14
2/9 anonim válasza:
És ha csak barátkozni szeretne?
Én is kapcsolatban vagyok, mégis barátkozom az ellentétes nemmel.
3/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek akadály,ha van valakije.Nekem az,de másnak lehet nem.
4/9 anonim válasza:
"És ha csak barátkozni szeretne?
Én is kapcsolatban vagyok, mégis barátkozom az ellentétes nemmel."
Ezzel a válasszal teljesen egyetértek. Én ugyan egyedül vagyok, de van jópár olyan ellentétes nemű ismerősöm, akikkel nagyon jól elbeszélgetek élőben és neten is, pedig van barátnőjük vagy feleségük. Ismernek, hogy barátságos vagyok és szeretek beszélgetni, de mindannyian tudják, hogy nem képzelek mást a beszélgetésekbe, mint ami.
Javaslom, ha téged az zavar, hogy férfi létére barátkozik veled, akkor ezt beszéld meg vele, mielőtt teljesen beleéled magad valamibe, ami nincs is. 30N
6/9 anonim válasza:
Na ja, de ha lesz egy másik csajhaver, akkor azt illene bemutatni az "igazi" barátnőnek, non? Csak hogy ne aggódjon + Te se summants!
7/9 anonim válasza:
Én sosem mutatok be más pasikat a barátomnak. Minek? Esze ágában sincs féltékenykedni nekem meg eszem ágában sincs megcsalni. Beb*szna, ha mindent előre bizonyítani kéne :)
8/9 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy nem kezdenék vele, ha barátnője van. Nekem is teljesen normális az, hogy ellentétes neműekkel haverkodom, viszont van, amikor kicsit másnak tűnik az indítás. Én a fiúbarátaimmal - akiknek mondjuk barátnője is van (akikkel mellesleg ismerjük egymást) - nem szoktam napi szinten órákat beszélgetni.
2012. dec. 23. 22:36
9/9 anonim válasza:
Lehet ritkán tud találkozni a barátnőjével és sok a szabad ideje. Gondolom, de amit leírtál annyiból nem lehet megállapítani mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!