Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy 38 éves pasi egy 23 éves csajtól?
Figyelt kérdés
Szexen kivül. Bár a csaj eléggé okos és sok célja van, egyetemre jár, meg bulizni, tehát érdekes személyiség. Szerintem itt azért már nem nagyon zavaró a 15 év korkülönbség vagy igen?2012. dec. 20. 20:05
1/7 anonim válasza:
Kapcsolat kizárt ? Anyum 16 évig élt együtt egy nála 20 évvel idősebb férfival.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, nem kizárt, egyáltalán nem. Két felnőtt ember, nem hiszem, hogy gond lehetne.
2012. dec. 20. 20:09
3/7 anonim válasza:
Ha a csaj "okos" akkor mást nem akar tőle, és amíg nincs jobb, addig kényezteti magát.
5/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi extrém, miért ne lehetne belőle normális kapcsolat? Két felnőtt ember.
6/7 A kérdező kommentje:
Második válaszoló, ezt most nem értem pontosan. Kifejtenéd jobban, kérlek? Mit akar tőle, okosságot, vagy csak szexet? Bocsi, de nem értettem rendesen mit irtál és érdekelne.
2012. dec. 20. 20:16
7/7 anonim válasza:
Aki azt hiszi, hogy csak szexet, az nem normális! Egy huszonéves inkább csak megdugna, mint egy ilyen tapasztalt pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!