Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhat tőlem ez a pasi valamit? Több, mint 30 évvel öregebb tőlem.
A történet:Tavaly bent feküdtem 5 napig a pozsonyi szívkórházban.A kezelőorvosom első perctől kezdve furcsán viselkedett nekem,integetett,vigyorgott rám,mint egy óvodás,kisfiúsan viselkedett,ismerkedni akart velem,túl személyes kérdéseket tett fel.Első nap még nem vettem a dolgot annyira komolyan,de a többi napon már idegesített,hogy a pasi hozzám naponta volt,hogy hatszor is bejött,a többi beteghez meg max háromszor.Ez ment mindennap.Szerencsére nem a saját számomat adtammeg,hanem a legközelebbi hozzátartozómét.Erre a számra,miután hazaengedtek a kórházból,több hívás érkezett ismeretlen számról,de anyum nem vette fel.
Februárban ismét voltam abban a kórházban,és a folyosón szembe jött velem ez a pasas,sokáig nézett,majd vigyorgott...
Most pénteken meg egy villamoson utaztunk,amikor szállt le a villamosból,rám nézett,sokáig bámult,azt hittem,mégse száll ki,de szerencsére leszáltt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!