Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom volt barátnője meghalt, sokszor szarul érzem
magam emiatt. Norm?!
1/26 A kérdező kommentje:
Ne érezd magad "szarul"! Egészségesek az érzéseid, de a leírtak alapján, az Ő részéről semmi gond, -od!!!
Próbálj meg együtt érezni vele, féltékenységre semmi okod!
Ne nézz rá "rossz szemmel" halottak napján, stb,...
Hidd el, akkor még közelebb fog hozzád kerülni!
Sok boldogságot Nektek!
2012. dec. 20. 20:27
Bocs, de ilyen nincs, hogy egy párkapcsolatban nem mesélek az érzéseimről. Ez az egyik. A másik pedig, hogy a pasid nyilvánvalóan nem volt még képes feldolgozni a lány halálát. Aki túl van a gyászon, képes beszélni róla, sőt akar is. És tuti nem mond ilyeneket a jelenlegi ÉLŐ barátnőjének hogy mindig is a volt bnőt fogja szeretni. Úristen, ez bocs de iszonyú morbid és méltatlan. Ez a kapcsolat 1000 sebből vérzik. Mi az, hogy nem tudsz benne megbízni ezen a téren? Igazi kapcsolatban nincsenek tabu témák. Pfúú, ez a kapcs. minden téren necces:S És igen, több mint valószínű, hogy csak azt az érezlmi űrt akarja veled betölteni, ami a barátnője helyén keletkezett a szívében:(
2012. dec. 20. 20:29
4/26 A kérdező kommentje:
Szegény. Már az elején elszúrta veled ezzel a kijelentésével. Őszintén? Én nem tudnám ezt sokáig csinálni, bármennyire is szeretem.
Mikor én összejöttem a párommal, akkor még elég bonyolult volt mindkettőnk élete. Szünetet tartottunk, és közben megpróbálta megint azzal a csajjal. Hát mondanom sem kell, hogy önbizalmam a padlóra került. Utána újra összejöttünk és én már nagyon szerelmes voltam, látszólag ő is, de nem tudtam elhinni, hogy ő tényleg szeret engem. Olyan 7-8hónapig szenvedtem emiatt, hogy nehezemre esett elhinni az érzelmeit. Aztán szerencsémre mégis sikerült, tudtán kívül elérte, hogy így legyen. :)
Már nagyon nem bírtam, marcangoltam magamat, nemsokáig bírtam volna még így, ha nem változik a helyzet.
2012. dec. 20. 20:31
6/26 A kérdező kommentje:
Lehet hogy akar róla beszélni egyébként csak nem mer.. régebben dobtam is emiatt mert féltem hogy csak átbsszaafejem .. de nagyon kivolt(gyogyszerekstb) ut kibékültünk..nemsajnálatból vagyok vele hanem mert imádom.. akkoris sirva tettem amit tettem..csak bizonytalanvagyok:s egyszerüen fáj az egész.. nem féltékenység hanem hogy min mehetett keresztül ..
7/26 A kérdező kommentje:
Amikor azt mondta hogy mindig is a volt bnőjét fogja szeretni akkor még haverokvoltunk.. ut pár órára összejöttünk.. megisemlitettem neki ezt de semmit nem reagált..
Hát ha a kijelentése után 1 évre rá jöttetek volna össze, akkor nem gáz, hogy így volt. De az hogy miután összejöttetek, vagy abban a percben mikor.., vagy utána 1 órával, tökmindegy.
2012. dec. 20. 20:37
Feltételezem 2 óra alatt nem változtak meg az érzelmei.
2012. dec. 20. 20:37
10/26 A kérdező kommentje:
Pontosan, az érzések nem változnak percről percre :scsak reméltem hogy valaki picit jobbkedvre derit.. vagy valaki volt már esetleg ilyen helyzetben és tudna tanácsot adni dehát:s
Kapcsolódó kérdések: