Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom volt barátnője...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom volt barátnője meghalt, sokszor szarul érzem magam emiatt. Norm?!

Figyelt kérdés
Nem sokat mesélt róla és nem is ismertem.. amikor összejöttem velem akkor aztmondta hogy mindig is őt fogja szeretni, jo persze ezt megértem mert ugy halt meg hogy szerették egymást megminden de akkoris szarul érzem magam sokszor.. aztsemtudom mikor történt mert nembeszél róla, énmeg nem kérdezem. Mindig aztmondja hogy imád meg hogy pótolhatatlan lennék és hogy nemakar elveszíteni de ha mégis elveszítene akkor megölnémagát..naszoval.. amire kiváncsi voltam az az hogy lehetséges hogy ezek után télleg szeret és nem csak pótlékvagyok számára? jo tudom hogy ezt vele kéne megbeszéljem de valahogy ezen a téren nem tudok megbízni benne... és köszönöm nem kérek az idióta kioktató válaszokból..eléggé magam alattvagyok igyis..
2012. dec. 20. 20:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de itt sorba nyitod a kérdéseket, pedig csak nem birsz szembe nézni azzal, hogy vannak akiket jobban szeretnek nálad. Erről senki nem tehet, a pasid se, meg te sem. A múltat kiirtani nem lehet, ne légy már ennyire rohadt erőszakos, akarnok.Hol marad az érzés, a szeretet?

Keress egy szűz pasit, akinél te leszel az első, és akkor esetleg, ha az egyéniséged olyan, akkor te leszel az első.

2012. dec. 20. 20:44
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj. A gyász alapvetően magányos dolog. Ezt mindenkinek magában kell elrendezni és addig nem helyes új kapcsolatba kezdeni, amíg a helyére nem sikerült magában tennie a csaj emlékét.A pasid most abba a hibába esett, hogy pótolni igyekszik az érzelmi űrt és ennek most te vagy az áldozata, sajnos nagyon úgy fest a dolog. Szép dolog vigasztalni valakit, de azt kellene megértened neked is meg a pasidnak is, hogy erre nem megoldás, hogy keres egy pótlékot.
2012. dec. 20. 20:46
 13/26 anonim ***** válasza:
27%

11+

Milyen dolog egy halott emberre féltékenynek lenni? meg ezt a műsort előadni?

2012. dec. 20. 20:46
 14/26 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam hogy olyan pasit akarok akinek én lennék az első.. fszság..csak sajnálom.. ha én ilyenen mennék keresztül..és nemtudom hogy segithetnék..szarérzésna..remélem te soha nem tudod meg milyen is :)
2012. dec. 20. 20:47
 15/26 A kérdező kommentje:
nemvagyokféltékeny:)
2012. dec. 20. 20:48
 16/26 anonim ***** válasza:

14

Kérdező, nekem az expasim nője azt üzengette hogy meghalt. Pár hónapig ebbe a hitben voltam. Kell ehhez még többet hozzáfűzni?

Aztán láttam a saját szememmel, élve:D

2012. dec. 20. 21:18
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

15

Dehogynem, mint az ágyú olyan féltékeny vagy. Nem szégyenled magad-de most komolyan.

2012. dec. 20. 21:19
 18/26 A kérdező kommentje:
Bzd nem féltékenység..csakszarulesik amit mondott..pl téged is annyira szeretlek mint őt.. nem h azt mondta vna téged is annyira szeretlek mint őt szerettem..szal , egyébként sokkal jobblenne ha még élne a csaj és együttlenének.. akkor nem kellett vna minden szaron keresztülmennie.. csak sajnálom..:s
2012. dec. 20. 21:23
 19/26 anonim ***** válasza:
37%
Ez egy nagy dolog(pozitiv értelemben) ha egy pasi ilyet mond, te kis agyaska.
2012. dec. 20. 21:25
 20/26 anonim ***** válasza:
63%
Döntsd el, hogy valakinek a sebtapasza akarsz lenni, vagy a teljes értékű szerelme, ahol nem kell kialkudnod egy pótlékszereppel. Bocs, durván hangzik, de ez most erről szól.
2012. dec. 20. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!