Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi az a szerelem? Mitől jön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a szerelem? Mitől jön létre?

Figyelt kérdés

2013. jan. 16. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Lépj ki a ház ajtaján a nagyvilágba és majd megtudod.
2013. jan. 16. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:

Huhogányos magyarázat rá valami biokémiai bisz-basz, de nem nagyon tudom, mert hidegen hagy.

Elvileg asszonggyák' csak úgy jön aztán kész. És akit elér az nem fog ezen gondolkodni :D

Csak mi kockák-pancserek tesszük ezt. De nem lesz ez mindig így.

2013. jan. 16. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
érzésből jön létre, két ember egymás felé érzett mély vonzalmából teljesedik ki.:)
2013. jan. 16. 11:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Senki se tudja,de mindenkit érdekel és soha nem fogjuk megtudni,hogy jön létre.A tudományos magyarázatok fele pedig egy f@szság.Csinálnak mindenféle tanulmányt,a felének pedig semmi valóság alapja nincs,mert egy retkes statisztikára épül,ergo ők se tudják,csak feltételezik,hogy ez így van.
2013. jan. 16. 12:01
 5/5 anonim ***** válasza:

"Szerintem a szerelem egy olyan kis izé

Amit senki sem látott, de valaki már érzett

Szélesvásznú igazi élvezet vagy lerombol

Mint egy katonai gépezet

Nekem a rágó, neked a hagyma

Tulajdonképpen meg is vagyok hatva

Emlékeztet valami jelre,

Mikor áttáncoltunk 2000-be"

2013. jan. 16. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!