Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy tudtátok túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy tudtátok túltenni magatokat azon, hogy későn jöttetek rá arra, hogy félreismertétek a szerelmeteket? Mennyi idő kellett ahhoz, hogy újra tudjatok nyitni más felé?

Figyelt kérdés
5 hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy rájöjjek, olyan ember mellett élek akivel egyáltalán nem illünk össze, de még is szeretem/fontos nekem. Az az érzés fog el amikor rá gondolok, hogy ha elveszítem/szakítunk akkor találok e még olyan embert mint amilyen ő volt. Tudom furcsán hangzik lehet kicsit ellentmondásos de nagyon össze vagyok zavarodva.

2013. jan. 16. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha én erre rájöttem, még házasság előtt, mindig léptem-még pedig a kapcsolatból ki.Nem cirkuszoltam, nem keresgettem az okokat-mert minek, ha valaki ilyen szinten neg.módón szerepet játszott, akkor az nem fog pozitiv módón megváltozni. Az is más ha pl. az elején pont a rosszabb oldalát mutatja az embert, és utána szép apránként nyilik meg, és mutatja meg a jó oldalát. De aki a jó oldalt feltuningolja, és utána derül ki, hogy kicsoda-az az ember nem fog megváltozni...

Az írásod alapján én inkább téged kapcsolatfüggőnek látlak, aminek nincs köze a szeretethez, hanem csak a félelemhez, hogy egyedül maradsz.

2013. jan. 16. 08:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Pont, hogy nem én vagyok a kapcsolatfüggő, hanem a barátnőm, nekem nagyon kevés kapcsolatom volt az életemben, és ő volt az aki új távlatokat nyitott nekem, de egyben olyan illúziót is keltett bennem, amivel nagyjából az orromnál fogva tudott eddig húzni ha akart. Ő neki is volt egy nagy csalódása, az előző 4 éves kapcsolata után jöttem én, de nem tudott rajta túllépni (plusz van olyan időszaka amikor teljesen kifordul magából, mostanában egyre többször).
2013. jan. 16. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:

"de egyben olyan illúziót is keltett bennem"

Erről is beszéltem..

"ha elveszítem/szakítunk akkor találok e még olyan embert mint amilyen ő volt. "

Ennél az embernél csak jobbat találhatsz.Egyenesebbet biztosan.

2013. jan. 16. 08:36
 4/8 Emyke031 válasza:
100%

Nekem anno négy évembe került majdnem... Ill. az elejétől éreztem, h nem passzolunk, csak én h**** reménykedtem, h a szerelem felülmúlja majd a problémákat, stb. -szokásos. Hát nem. Amúgy szerintem is benne van általában ez a függés - "nem akarok egyedül lenni" dolog. Túl kell lépni.

Te is írod, h nem illetek össze - pont ez az! Nem kell, és nem is fogsz olyan embert találni, mint ő. Úgy fest hozzád más való. Mindenki más. Biztos, h szereted, és vannak jó tulajdonságai. Aki majd jön utána (ha úgy alakul), neki is lesznek, lehet a következőnek is...

2013. jan. 16. 08:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
1 év után se sikerült telejsen túllenni, de már nem kéne. És ez jó.
2013. jan. 16. 09:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Én másfél évig éltem a nagy szerelmemmel. Azt hittem, hogy ő az Isten. Egy pillanat alatt hasított belém, hogy nem ő az. Azonnal szakítottunk. Most is szeretem, de tudom már, hogy nem lenne jövője a kapcsolatunknak. két három hónapig sokat sírtam, ma már nyitott vagyok minden vidámságra.
2013. jan. 16. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Nézd ezt lehet húzni, de megvárod mire lassan megutálod. Lehet ezt csinálni, de az sokkal nehezebb és csak vergődnél a kapcsolatban. Én megtanultam, nem jó. Most szakítsál, jobban jársz hamarabb túl leszel rajta. Nem beszélve Te fiatal vagy, mármint hozzám képest. Lépjél!
2013. jan. 16. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Bár nem ez a kérdés, de én azért kiváncsi lennék az okra illetvea korodra.
2013. jan. 16. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!