Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek ilyen? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Volt már veletek ilyen? (lent)

Figyelt kérdés
Mondjuk a barátod vagy az a srác aki tetszett és fordítva is előtted egy vékony cicababával járt és te meg pont az ellenkezője vagy? A barátai hogy reagáltak rá vagy esetleg a barátod hogy vélekedett erről?
2009. aug. 29. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Velem nem volt még ilyen.De a barátod azért van veled,mert te kellessz neki,és te tetszel neki,akár vékony vagy akár nem.Ha nem tetszene neki,h nem olyan a testalkatod,mint az előtő barátnőjéé nem lenne veled.A barátai meg ha tényleg a barátai,elfogadják h milyen az új barátnője a haverjuknak, de am se nagyon az ő dolguk.
2009. aug. 29. 22:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tök mindegy,hogy a barátainak mi a véleménye??Vagy velük is járni akarsz??
2009. aug. 29. 23:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem járok jelenleg senkivel. De aki tetszik az ilyen és sajnos sokan vannak akik éppen ezért nem lépnek mert hát a barátai nem olyanok, hogy esetleg ezt tök jól tolerálják hanem csak az állandó megszólások lennének. De ez csak felvetődött bennem, és közbe lehet, hogy teljesen jól fogadnák a dolgot.
2009. aug. 29. 23:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne aggódj. Az én férjemnek előttem csupa olyan barátnője volt akik sportoltak. Nem voltak vékonyak de izmos volt a comb, a fenék,a kar...

Aztán elkezdett nekem udvarolni. Nekem inkább nőies alakom van. Soha nem sportoltam.

Izgultam is rendesen mit fog szólni, ha majd átölel, netalán megfogja a fenekem. És lássatok csudát , jobban tetszett neki az, hogy én olyan kis puha vagyok mindenhol. Alig akartam elhinni. Azt hittem csak viccel.

Már 10 éve vagyunk házasok és a szex azóta is nagyon jó.

Szóval, ha jön a szerelem azt nem fogja érdekelni, hogy ki a barát, ki mit mond. Csak te leszel a lényeg.

2009. aug. 30. 07:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló legyen igazad! És köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 30. 11:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!