Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 12 lányból 10 szerint jóképű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 lányból 10 szerint jóképű vagyok, az már elég jó arány, nem?

Figyelt kérdés
Itt meg kérdeztem egyik nap,és ez lett az arány.Akkor csak nem lehetek teljesen reménytelen eset.
2013. jan. 16. 11:15
 1/10 anonim ***** válasza:
A jóképűség kevés ahhoz hogy jópasi legyél-ennél több kell-no nem lóvéban.
2013. jan. 16. 11:17
 2/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom,hogy most akkor nem tetszem a nők kb 80%ának,hanem hogy akkor nem vagyok mindenkinél esélytelen.Na meg kedves is vagyok,és vicces és ez most sokat dobott az önbizalmamon.
2013. jan. 16. 11:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha valóban így lenne, nem egy ilyen oldalon kérdezgetnél erről idegeneket... hanem élnél, csajoznál, dolgoznál, tanulnál stb.
2013. jan. 16. 11:22
 4/10 A kérdező kommentje:

Na,akkor a körítés is:

Dolgozom,képzeld,de csak férfiak közt.

A legutolsó szakítás eléggé megviselt,és kételkedtem a kinézetemben,gondoltam azért hagyott el.Ezért nem csajoztam.

2013. jan. 16. 11:28
 5/10 anonim ***** válasza:
Régen rossz ha mások véleményétől függ az önértékelésed!
2013. jan. 16. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:

háát... nem mindenkinél elég, ha jóképű vagy (!!!)

hihetetlen, de még mindig vannak olyanok, akik nem felszínesek :)

2013. jan. 16. 11:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Majd szólok,ha találkoztam olyannal,akinek teljesen mindegy,hogy néz ki valaki.De szerintem olyan nincs se pasi,se csaj.
2013. jan. 16. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy nem számít, hanem azt, hogy az nem elég... azért van különbség
2013. jan. 16. 11:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Persze kellenek az egyebek is.De ki mondta,hogy azzal mi a helyzet?
2013. jan. 16. 11:52
 10/10 anonim ***** válasza:

Vagyis az IS kell :D

Mindig mindent tökéletesen... és persze emellett maradjon meg a természetesség illúziója is... Ezek ütik egymást.

2013. jan. 16. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!