Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy akit ismerek lányok 110%-a a jó testű meg jóképű BUNKÓ pasik jönnek be nekik, és h szekálják naphosszat a suliban de akkor is Ők jönnek be nekik?
Mert ezek a lányok nem komoly kapcsolatra vágynak.
A bunkó pasik csak szimplán jól néznek ki, (lehet mellette rengeteg jó is de a rosszak mellett nem sokat ér-tehát csak jól néznek ki) és azok a lányon nem gondolják komolyan úgysem hogy "szerelmesek" beléjük. De azért nem hinném hogy csak ilyen lányokat ismersz!!! 110% ? :)
mert az általad bunkónak definiált versenyző aktív,kezdeményező.
a te nagy érzelmeidet meg a passzivitásod,a kezdeményező képességed hiánya miatt soha senki nem fogja megismerni.
meg alapból.
az "érzelmesek" nem arról híresek,hogy ki fogják fizetni majd a rezsit,eltartják a családjuk,felnőtté válnak,hanem ez a típus még 30 évesen is otthon csövezik a szülei nyakán.
őőőő hát igazábol igen ... szeretek túl bonyolítani dolgokat
és ezt be is vallom de hát nem igazán tudok "ráhagyni mindent"
Ez sajnos így működik, vagy te is bunkóvál válsz vagy ráfanyalodsz valamelyik csúnya, depis, kövér lányra, akit egy srác sem vesz észre, talán ő ad esélyt neked, de még ez sem biztos, mert manapság a csúfi lányok is egoisták lettek meg beképzeltek, tisztelet a kivételnek.
Én magam is mindig csendes, rendes, jó tanuló, nem balhézós srác voltam és egy lány sem vett észre sem, nem is volt még barátnőm, pedig már felnőtt vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!