Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy akit ismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy akit ismerek lányok 110%-a a jó testű meg jóképű BUNKÓ pasik jönnek be nekik, és h szekálják naphosszat a suliban de akkor is Ők jönnek be nekik?

Figyelt kérdés
én őszintén "érzelmes" vagyok de egyszerűen mindenki szarik rám...

2012. dec. 26. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mi ez a gyakori szöveg, hogy a "csúf lányok is egoisták lettek"? Elég gyakran látni, és szúrja a szemem, amúgy az ilyen "minden nő ribanc" kérdések is. Nem vagytok egy kicsi felszínesek?(<- ez költői kérdés)

Attól, hogy valaki a szemetekben csúnya, nem jelenti azt, hogy térdetekre kell boruljon.. Szerintem azok, akik ilyesmiken törik magukat, elég álszent emberek, az a baj velük.. Akik igazán felszínesek, azok jól elvannak magukkal és kiállnak dolgokért, míg az ilyen nyavalygósok, akik blamálják a szajhákat és izomagyúakat, abban ámítják magukat, hogy ők a "hűű, de rendes emberek" miközben ők is csak felszínesen, türelmetlenül hajkurásszák az embereket, akárkitől elvárják, hogy melléjük álljon, "mert csúnya", csak mert ők, "hűű de rendes emberek", hát röviden, jól beskatulyázva, általánosítva, részemről ennyi.:))

Vagy legyetek ti is felszínesek, ha azt akarjátok, hogy tapadjanak rajtatok a csajok, mint a legyek, vagy keressétek az igazit, tovább, de ne ilyen elven, hogy "ez a lány csúnya, el kell fogadnia engem", mintha valami árú cikkek lennének..

2013. jan. 29. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!